Kwantum heeft leuke dingen!

mok knipoogGisteren ging ik even naar de Kwantum. In de eerste plaats om een lampje te kopen wat ik echt nodig had. Maar vervolgens zag ik zoveel leuks, dat ik met veel meer wegging dan ik van plan was. In dat opzicht is Kwantum eigenlijk net een soort Ikea soms. Een tijd geleden had je natuurlijk de WOWN! collectie. Die is bijna overal uitverkocht, ik vraag me af waarom er geen volgende collectie meer komt? Had de indruk dat het best een succes was. Anyway: Kwantum heeft leuke dingen! In deze blog ga ik vertellen wat ik voor moois zag (en kocht ;-))

Lees ook: HK Living 70’s mokken

Kwantum heeft leuke dingen!

Er zijn natuurlijk nog veel meer mooie dingen dan wat ik hier ga opnoemen. Misschien moet je dan gewoon zelf even naar de winkel toe. Soms heb je geluk en is er nog iets in de aanbieding ook. Dat had ik laatst met een bijzettafeltje, ik had de laatste en met een kleine beschadiging, daar hoefde ik maar €10 voor te betalen in plaats van €24. Heb je geen tijd of zin om naar de winkel te gaan? Dan kun je alles gelukkig ook online bestellen.

nieuwe kamer sterre april 2020

Leuk behang

Als eerste tip ik het “tegeltjes” behang. Wij hebben dit behang in de kamer van Sterre gedaan en in onze trapkast. Het geeft een beetje een tegeltjes look & feel, daarom noem ik het zo. Bij de Kwantum heet het behang Manon. Maar ze hebben nog veel meer leuke behangetjes, behang Marit met de flamingo’s gebruikten wij laatst al voor de overloop. Het regenboogbehang lijkt me heel leuk voor een kinderkamer, ik heb het in overweging voor de kamer van Fee. Ik twijfel nog tussen die of die mintgroene driehoekjes. Behang Anki hebben wij in het roze. Die is niet meer te koop, maar nog wel in het zwart. Net zo leuk! Ook het hartjesbehang vind ik superschattig. Behang Ties Antraciet is juist weer superstijlvol. Als je dus zin hebt om een ruimte aan te pakken, dan kun je hier echt wel iets vinden! Het voordeel is dat het behang bij de Kwantum niet zo duur is, dus ook geschikt als je niet zo’n groot budget beschikbaar hebt. Er zijn trouwens nog veel meer leuke behangetjes, ik kan ze onmogelijk allemaal opnoemen hier, dus kijk zelf maar 🙂

kwantum heeft leuke dingen antraciet behang grafisch

Mokken

Ik heb al heel veel leuke mokken, maar Sterre wilde 2 mokken op haar kamer voor thee. Ze waren zo leuk, dat ik er voor mezelf ook meteen twee kocht. En dan heb ik me nog ingehouden, want ik zag nog meer toffe mokken. Een theemomentje uit zo’n leuke mok is net even wat gezelliger dan uit een minder leuke mok, vind je niet? Ik heb het over de mok Crackle in roze, de mokken Knipoog in bruin, roze en beige en de abstracte cappuccino mok.

Koolhydraatarm cacao slagroom ontbijt

mok abstractmok crackle kwantum

In de keuken

Voor de keuken zag ik ook een heleboel leuke dingen! Zoals bijvoorbeeld deze leuke voorraadpot, een roze crackerbox (die ik meteen gekocht heb, ik bewaar er mijn zelfgemaakte crackers in), dit keukenrekje of dit rekje (die kochten wij voor de slaapkamer van Sterre) en deze toffe roze theedoeken.

voorraaddooscrackerbox roze

keukenrekjerekje kwantum

Opbergers

In de categorie opbergmanden tip ik de Mand Millau manden in zowel roze als wit/goud. Zo leuk met die pompoentjes! Deze jute manden in geel en terra vind ik ook tof. Manden zijn handig voor speelgoed of troepjes die overal rondslingeren. Voor zowel de kinderkamer als je eigen woonkamer!

pompoen mand rozemand pompoen kwantum

Schoonmaken

Ik vond dus ook nog een onwijs toffe roze emmer, die moest ik hebben. Zo wordt schoonmaken veel leuker. Bovendien past deze emmer heel goed bij mijn interieur. Ik denk dat ie heel nieuw is, want toen ik eerder bij de Kwantum was stond hij er ook nog niet. Via deze link vind je de schoonmaakartikelen, en via deze link de roze emmer, zodat je die ook online kunt bestellen. Anders: naar de winkel!

emmer kwantum

Nog veel meer

Oke, hier laat ik het voor nu even bij. Er was nog veel meer leuks, zoals kussens en plaids en klokken. Maar dan wordt deze blog veel te lang. Ik weet in elk geval zeker dat als je een ruimte in je huis een make over wil geven, je bij Kwantum heel goed kan slagen. Begin met het verven en het behang, en ga dan de accessoires erbij zoeken. Denk aan vaasjes, kussens, plaids, kaarsen, opbergdozen en manden, rekjes, lampen en je hebt zo een totaal andere kamer in je huis! Gemiddeld ben je dan ongeveer zo’n €250 kwijt, alles bij elkaar. Goed te doen toch? Het hoeft bovendien niet allemaal in één keer. Je kunt prima beginnen met verf en behang en dan langzaamaan de andere spullen erbij kopen. Kwantum heeft leuke dingen, echt! Veel shopplezier!

behang regenbogenbehang hartjes

behang mint driehoekjesbehang anki

Vorig artikelMake over van onze trapkast
Volgend artikelKies je kunstgras of echt gras?
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in