Maak iets tofs van je thuis-kantoor: kies voor industrieel met een chique afwerking

Een woonstijl die nog steeds helemaal hip is in 2019 is de industriële stijl. Metalen frames, stoere lampen, grove materialen doen het goed in een industrieel interieur. Om het geheel toch iets zachter te maken, kun je er een chique afwerking overheen gooien. Zo krijg je echt een originele look & feel die in het oog zal springen. Maak iets tofs van je thuis-kantoor: kies voor industrieel met een chique afwerking!

Lees ook: Hoe combineer je verschillende interieurstijlen zonder dat het rommelig wordt? 

Stunning thuis-kantoor

Wie (regelmatig) thuis werkt weet het: zo’n kantoor moet opgeruimd, overzichtelijk en prettig zijn als je er productief wil kunnen werken. Niets is zo vervelend als aanschuiven aan een bureau vol met rotzooi. Het moet er gewoon leuk uitzien, dan werk je het fijnste en zul je ook veel werk verrichten. Wat is er allemaal nodig om te zorgen dat je een stunning thuis-kantoor kunt neerzetten?

Opgeruimd staat netjes

Als eerste is het prettig als je thuis-kantoor opgeruimd is. Om de industriële look & feel te creëren, kun je metalen opbergbakken aanschaffen die passen in de ruimte. Ook een metalen kast werkt goed, deze scoor je bij diverse woonwinkels of misschien wel bij de Kringloop. Dan heb je vaak echt iets unieks wat niemand heeft. In kasten en bakken kun je losse papieren en mappen overzichtelijk opruimen. Zo slingert er niets rond op je bureau en kun je alle snel en efficiënt opbergen en terugvinden.

Verlichting

Heel belangrijk op je werkplek is de verlichting. Wil je dit passend houden bij de industriële stijl, kies dan bijvoorbeeld voor Led TL montagebalken van ledwereld.nl. Deze geven helder licht, waardoor je alles goed kunt zien op je bureau als je aan het werk bent. De LED verlichting en het witte licht houden je scherp en verhogen je productiviteit. Bovendien bespaar je met LED verlichting wel tot 80% op je energiekosten!

Styling

Zorg dat je de industriële styling helemaal doorvoert tot in de kleinste details. Zo wordt je thuis-kantoor een mooi geheel waar je graag zult zitten. Zet wat mooie spullen neer naast alles wat functioneel is. Wie ook klanten in zijn thuis-kantoor wil ontvangen, kiest voor een lekkere ruime industriële tafel, waar je koffie aan kunt drinken en met papieren en mensen fijn aan kunt zitten.

Koffie van levensbelang

Over koffie gesproken: zorg dat je je klanten een goede bak koffie kunt aanbieden. Er zijn tegenwoordig prachtige koffiemachines die ook heel goed passen in een industrieel interieur. Met echte gemalen koffie geurt je thuis-kantoor heerlijk en ook dat zal er voor zorgen dat klanten graag nog eens terug komen. Bovendien werk je zelf ook veel prettiger met een goeie bak koffie, toch?

Vorig artikelDeze tv-programma’s komen er aan!
Volgend artikelMaak je eigen lamp met Snoerboer
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in