Wil jij een Busha legging voor baby’s testen?

Atelier Kiddies - Neven Fotografie 014Kennen jullie de Busha leggings van Atelier Kiddies al? Deze baby broekjes voor baby’s in de kruipleeftijd zijn supergrappig. Ze hebben namelijk een afbeelding op de billen, die je lekker goed ziet als je baby aan het rondkruipen is. Ik testte er vorig jaar al eentje voor Lenthe, en was enthousiast. De legging is heerlijk warm en staat overal goed onder. Het leuke is, dat ik dit keer 2 lezers blij mag maken met een broekje om te testen!

Heb jij een baby in de kruipleeftijd met ongeveer maat 80-92? En ben jij bereid dit product te testen, er een korte review over te schrijven en een foto van je kind in de Busha legging mee te sturen? Vul dan je adresgegevens in via onderstaand formulier en een motivatie waarom jìj nou juist dit product wil testen. Vergeet ook niet om op de website van Atelier Kiddies alvast een legging uit te kiezen die je graag wilt en geef ook de maat van je kindje door.

Volgende week kiezen we al uit wie de winnaars zijn. Je krijgt je gekozen legging dan snel thuisgestuurd en krijgt van ons een email met instructies over de review.  Je mag je reactie ook achterlaten op onze FACEBOOK PAGINA!

busha legging vosbusha legging meisje

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Winactie formulier

  Voor een snelle afhandeling vragen we je je adres in te vullen.
  Naam (verplicht)

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  E-mail (verplicht)

  Naam van de actie (verplicht)


  Jouw antwoord (verplicht)

  Hoe heb je ons gevonden?

  Wil je onze nieuwsbrief met extra kortingen en winacties ontvangen? (maximaal 2x per maand)

  JaNeeIk ontvang hem al

  Ik ga akkoord met de voorwaarden (verplicht).
  Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring (verplicht).

   

  Vorig artikelEn toen stond bij mij de tijd even stil…
  Volgend artikelSilly U, een leuk trendy Deens merk
  Judith van Wijk
  Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in