Lekker slapen onder een dekbedhoes van Natural Balance

Na de verhuizing kocht ik een nieuw dekbed. En bij een nieuw dekbed hoort uiteraard ook nieuw beddengoed. Niet zo maar beddengoed, want wat dat betreft ben ik wel een pietje precies. Het mag best luxe, kwaliteit is wat beddengoed betreft voor mij belangrijk. Lekker slapen is zo fijn!

Na wat online speurwerk kwam ik terecht bij Nightlifeliving, een fijne webshop vol slaapartikelen. Zij verkopen producten van Natural Balance, een merk wat staat voor kwaliteit en innovatie op het gebied van beddengoed. De serie dekbedovertrekken is heel bijzonder; ik vond het best lastig een keuze te maken. Naast mooi que uiterlijk is het katoen-satijnen beddengoed behandeld met Aura Fresh. Door wrijving komen er micro balletjes vrij die ongewenste geuren/gassen uit de omgeving (zoals sigarettenrook, schoonmaakmiddelen of uitlaatgassen) neutraliseert zodat ze geen negatief effect hebben op je gezondheid.

Hoeslaken

Als je onder een luxe dekbedovertrek slaapt, is des te fijner om ook óp iets te slapen wat daar goed bij past. Dit hoeslaken van Natural Balance is vervaardigd van 100% katoen wat geweven is in een satijnbinding, een bepaalde manier van weven. Door de garens heel dicht op elkaar te weven ontstaat een soepele stof. Dit geeft het hoeslaken een luxe uitstraling! Het katoen-satijn is ademend en heeft de eigenschap om goed vocht op te nemen.

Ook nieuw beddengoed nodig? Grijp dan nu je kans! Want als je nu het iets uit de Natural Balance serie aanschaft, krijg je bij gebruik van de code NBHipenhot 50% korting op dit fijne merk.

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #116
Volgend artikelBinnenkijken bij… Bathseba Leonora
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in