Voor jou gespot: de prachtigste Tipi’s

Mijn kinderen zijn dol op alle soorten tenten. Of om samen in te spelen of ze gebruiken ze om zich even lekker terug te trekken met een boekje. Ze maken vaak zelf een tent in de woonkamer. Of ze spelen met de tent die ze gekregen hebben voor een verjaardag. Ze worden echter zo intensief gebruikt, dat ze eigenlijk aan vervanging toe zijn. Een tipi vind ik zelf ontzettend leuk. Niet alleen zijn deze erg decoratief in de tuin, maar ook op hun kamer. Sterker nog, deze tipi’s staan zelfs prachtig in de woonkamer! Nu nog kiezen welke het gaat worden!

Tipi

  1. De tipi-tenten van Nobodinoz zijn verkrijgbaar in verschillende trendy dessins en dito kleuren. O.a. bij PSikhouvanjou voor € 145,95. Een bijpassend speelkleed kost 49,95.
  2. Deze wigwam heb ik gevonden op Etsy voor €119,89. Prachtig! Ook in mint en wit
  3. De tent van het bekende Duitse merk Kidkraft in helder turquoise met een hippe grijze zigzag-rand. O.a Per Sempre Toys. Nu voor € 89,95
  4. Heel erg gaaf vind ik deze tent van Roommate. De Hippie Tipi Polar tent heeft mooie brede horizontale banen in grijs petrol en mosterdgeel. Ook in erg mooi wit, roze met antraciet. O.a. bij Lovely Little One voor € 160,95.
  5. Kidsdepot heeft hele leuke tipi-tenten in blauw, roze of mint met een hip wiebertjes-patroon. € 79.95

Zit jouw smaak er niet bij? Bij Moozle kan je jouw eigen Tipi samenstellen. Kies je maat, kleur, patroon en ook stokken. Prijzen beginnen bij £ 120,00 (ongeveer € 170,00).

Vorig artikelChai Latte! Chai watte?
Volgend artikelDe leukste Sintfilms in de (thuis-) bioscoop
Bianca Overboom
Bianca Overboom van Overboomtekstenzo heeft Journalistiek – Geschreven Pers gestudeerd en deze kennis later aangevuld met de opleiding TOP-heao communicatie. Opdrachten volgden bij regionale dag- en weekbladen en al vrij snel kreeg ik de mogelijkheid voor een wekelijkse column bij een landelijk bekend tijdschrift. Na functies in het bedrijfsleven als communicatieadviseur en contentmanager, ben ik terechtgekomen bij een communicatiebureau waar ik diverse content regelde voor verschillende doelgroepen, media en opdrachtgevers. Van multinationals tot eenpitters. Van artikel, persbericht en brochure tot relatiemagazine, corporate story, complete webcontent en sociale media. En toen… lonkte het avontuur van de freelancemarkt. Bianca schrijft voor Hip & Hot artikelen over oa wonen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in