Laflo

Even inspelen op de voetbal. Want wie had nou kunnen denken dat we in de WK finale terecht zouden komen? Ik niet in elk geval. Echt niet! Een echte voetbalfan ben ik niet trouwens, maar het EK en de WK kijk ik wel veel wedstrijden. En ja, ook ik ga af en toe mee in de oranje-gekte. Maar dan wel op een subtiele manier: oranje haarspeldjes en oranje tompoucen ofzo. Nu zag ik bij de Belgische website Laflo een heel leuk voetbalslabbetje voorbij komen. Nu eens niet knaloranje, maar gewoon leuk geel met voetbalschoenen erop. Das het hele jaar bruikbaar voor stoere jochies. Van hetzelfde merk verkopen ze trouwens nog veel meer leuke slabbers. Met een parelketting, een fotocamera onder andere. Behalve slabbetjes verkopen ze bij Laflo nog meer leuke spulletjes. Rugzakken, borden, hebbedingetjes, poppenkasten, en nog veel meer.

Op dit moment is het uitverkoop bij Laflo. Alle spulletjes hebben mooie ronde prijzen gekregen. Voor de lezers van Hip & Hot is er nog iets extra’s! Wie bestelt met de code hipenhot krijgt bovenop de kortingen die er al zijn nog eens extra 5% korting!

Vorig artikelNetGeboren
Volgend artikelLeuke Lintjes
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here