The Christmas Show

The Christmas ShowNog maar een paar weken en de gezelligste tijd van het jaar komt eraan. Ik heb altijd wat moeite om afscheid te nemen van de zomer, maar als het dan eenmaal november is geniet ik ook weer van de gezellige sfeer binnen. Kaarsjes aan, kerstballen en kruidnootjes in de winkel en alle leuke films en voorstellingen die er aan komen. Zo hoorde ik recent over The Christmas Show een familieshow vol magie, humor, zang èn dans. Superleuk!

Wat is the Christmas Show?

In The Christmas Show zie je het verhaal van Doornroosje en de Kerstprins. Een prachtig volwassen sprookje vol spanning, humor, zang én dans. Laat je betoveren tijdens deze familieshow vol magie en vier de start van de feestdagen in de Ziggo Dome. In deze must see voor de hele familie schitteren naast Carlo Boszhard, Celinde Schoenmaker en de eerder bekend gemaakte Famke Louise ook actrice Ilse Warringa, zanger Tim Douwsma, presentator Buddy Vedder, actrice Esmée van Kampen en acteur Ger Otte in The Christmas Show.

the christmas show kus

Leuk om te gaan met het hele gezin

Mijn kinderen genieten altijd enorm van dit soort toffe kerstshows. Ze verhogen de sprookjesachtige sfeer die er altijd heerst rond de feestdagen. We zitten dan toch al veel binnen, en ik weet niet hoe het met jullie kinderen is, maar die van mij moeten dan nodig bezig gehouden worden. Anders breken ze de tent af, óf elkaar. Een lange strand- of boswandeling kan heel fijn zijn, maar soms koud en bij veel regen minder geschikt. Heerlijk om zo’n actieve bezigheid af te wisselen met het plezier van The Christmas Show. Vol spektakel en sfeer.

The Christmas Show cast

Beter dan een schermpje

Natuurlijk, je kunt de kinderen thuis ook voor een schermpje zetten. Alleen is dat over het algemeen niet zo inspirerend voor kinderen. Een voorstelling is dat wel. Ik was laatst met Sterre naar een voorstelling en die was direct een stuk productiever, had allerlei plannen en bedacht zelfs dat ze zich op wilde geven om audities te doen voor theaterproducties en films. Ze zat dik te genieten van de hele voorstelling, alleen die reactie zegt voor mij al genoeg. Ook dat The Christmas Show dus inspirerend kan zijn voor pubers. Die misschien vooraf hun neus ervoor ophalen, maar daar moet je als ouder dus niet intrappen. Dit is leuk! Voor het hele gezin. Misschien willen opa en oma zelfs ook wel mee?

show christmas

Praktische informatie

The Christmas Show speelt op 21 en 22 december in de Ziggo Dome. Dat is natuurlijk alleen al een feestje, om daar een keer te zijn. Er zijn meerdere shows per dag, je kunt dus zelf kiezen welk tijdstip voor jouw gezin het beste past. De prijzen vallen mee, zeker in de voorverkoop. Tickets voor zijn er al vanaf €19,95. Let wel goed op, want je ontvangt minder korting in de volgende verkoopfases. Niet te lang twijfelen dus, maar gewoon direct bestellen en in de agenda zetten. Heb je iets leuks in het vooruitzicht! En wie weet zijn de kaartjes wel een leuk extra cadeau voor in de zak van sinterklaas? De kinderen zullen verrast zijn! Zie hieronder de trailer.

 

Vorig artikelEen kledingkast op maat online kopen
Volgend artikelFrozen 2; onze ervaring met deze prachtig gemaakte film
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in