Lilalein kaarten

hipenhot1De creativiteit spat er vanaf bij de geboortekaartjes van Lilalein! Ze zijn zo lief getekend. Zo gedetailleerd, ik kan er uren naar blijven kijken. De aankomstkaartjes, voor wie een kindje geadopteerd heeft zijn erg grappig verzonnen. Zo leuk zag ik ze nog niet eerder. Natuurlijk is het ook bij Lilalein mogelijk om een kaartje op maat te laten ontwerpen. Dat is tenslotte helemaal hip tegenwoordig. Haar leuke stijl en jouw hippe en persoonlijke idee. Tevens maakt Lilalein de prachtigste canvas schilderijen. Erg leuk voor de baby- of kinderkamer. En wist je trouwens dat Lilalein’s illustrator Marjolein Hund ook kinderboeken illustreert? Op haar website staat een voorbeeld van een superleuk peuterboekje. Met zulke plaatjes houdt elke peuter van lezen, wedden? Hier kun je nog wat meer lezen over het boekje.

hipenhot2

Hoera! Lilalein stelt zomaar 3 setjes wenskaarten en 3 hippe sleutelhangers beschikbaar. Nou ja, zomaar…je moet er natuurlijk wel weer even een vraag voor beantwoorden. Wat voor kaartje kreeg Bas, geboren op 14 februari 2008? Vul je antwoord in op dit formulier en wie weet mag ik jou straks iets leuks opsturen! Deze actie loopt tot 25 oktober 2009.

hipenhot3

En laat je bij je bestelling weten dat je via Hip & Hot bent gekomen, dan ontvang je een proefdruk ter waarde van €7,50 gratis!

Vorig artikelMijn eigen slinger
Volgend artikelHipaholic
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in