Mijn eigen slinger

foto geboorte meisjeDit is ècht leuk. Je eigen slinger maken. Je bestelt gewoon een slinger met doorzichtige plastic vlaggetjes op www.mijneigenslinger.nl. Je krijgt de slinger binnen enkele dagen opgestuurd in een mooi en handig tasje. En dan begint te pret. Er zijn legio mogelijkheden. Wat wij wilden doen (maar niet meer op tijd afkregen voor de verjaardag) was vlaggetjes maken van onze foto’s. Ik werd 33 en het leek me leuk om van iedere 5 jaar een foto te printen en deze in een vlaggetje te schuiven. Wat we uiteindelijk gedaan hebben, is witte vlaggetjes uitgeprint en onze dochter deze laten kleuren. Heel persoonlijk en feestelijk. Met een kinderverjaardag zou je alle aanwezige kindjes er eentje kunnen laten versieren. Op de website van Mijneigenslinger zit ook een ontwerpmodule. Die helpt je op weg als je zelf niet zo creatief bent. Voor elk feestje zijn er wat voorbeelden. Je kunt zelf de stijl, de kleur, het lettertype, de achtergrond en nog veel meer uitkiezen. Zo wordt het alsnog persoonlijk, maar tegelijk makkelijk. Ik vind het een superidee. En ben ontzettend blij met mijn vlaggetjes!

home1

Wil je ook zo’n toffe slinger? Hier bestel je ‘m. Er zijn 2 maten beschikbaar, maar het prijsverschil is niet zo heel groot. Natuurlijk kun je ‘m ook winnen. Geef via dit formulier aan wat het meest originele thema is waar je de slinger voor zou kunnen gebruiken en wie weet mag jij zo’n zelfmaak-slinger in ontvangst nemen! Deze actie loopt tot 21 oktober 2009.

vlag2 (3)

Vorig artikelLolaloo
Volgend artikelPetit Collage
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

1 REACTIE

  1. ik zou de slinger gebruiken om verschillende foto”s van de afgelopen jaren van sinterklaasfeest erin te doen..is weer es wat anders!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in