Mijn eigen slinger

foto geboorte meisjeDit is ècht leuk. Je eigen slinger maken. Je bestelt gewoon een slinger met doorzichtige plastic vlaggetjes op www.mijneigenslinger.nl. Je krijgt de slinger binnen enkele dagen opgestuurd in een mooi en handig tasje. En dan begint te pret. Er zijn legio mogelijkheden. Wat wij wilden doen (maar niet meer op tijd afkregen voor de verjaardag) was vlaggetjes maken van onze foto’s. Ik was jarig en het leek me leuk om van iedere 5 jaar een foto te printen en deze in een vlaggetje te schuiven. Wat we uiteindelijk gedaan hebben, is witte vlaggetjes uitgeprint en onze dochter deze laten kleuren. Heel persoonlijk en feestelijk.

Lees ook: Pikajoe fotoslingers

Mijn eigen slinger

Met een kinderverjaardag zou je alle aanwezige kindjes er eentje kunnen laten versieren. Op de website van Mijneigenslinger zit ook een ontwerpmodule. Die helpt je op weg als je zelf niet zo creatief bent. Voor elk feestje zijn er wat voorbeelden. Je kunt zelf de stijl, de kleur, het lettertype, de achtergrond en nog veel meer uitkiezen. Zo wordt het alsnog persoonlijk, maar tegelijk makkelijk. Ik vind het een superidee. En ben ontzettend blij met mijn vlaggetjes!

Mijn eigen slinger vlaggetjes

Vorig artikelLolaloo
Volgend artikelLilalein kaarten
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

  1. ik zou de slinger gebruiken om verschillende foto”s van de afgelopen jaren van sinterklaasfeest erin te doen..is weer es wat anders!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in