Lingerie voor twee

Lingerie voor tweeTegen de tijd dat mijn zwangerschapsbuikje begon te groeien, had ik allang enorme onderbroeken gekocht bij de Prenatal. Niet bepaald sexy te noemen. En das best jammer. Want je voelt je aan het einde van zo’n zwangerschap meestal net zo’n wandelende teletubbie. Of een walvis. Mooie zwangerschapslingerie kan dan wonderen doen. Had ik toen maar geweten van Lingerie voor Twee. Zij zoeken over de hele wereld naar de mooiste zwangerschapslingerie. Zo loop je er tijdens de zwangerschap niet alleen hip, maar ook origineel bij!

Lees ook: Met deze nieuwe lingerie ben jij klaar voor de lente

Lingerie voor twee

Naast lingerie verkopen ze bij Lingerie voor Twee ook prachtige bad- en nachtmode. Voor na de bevalling, als je borstvoeding geeft, hebben ze leuke voedingstops. Als langvoedende mama, kun je dat wel gebruiken. Ik vond het zelf heel prettig om tijdens de borstvoedingsperiode mooie beha’s te dragen, die daarnaast ook comfortabel waren. Tenslotte ben je toch zeker een keer of 6 op een dag aan het voeden. Dit wordt natuurlijk wel minder gedurende de maanden, maar het is echt fijn om dan een goede bh te dragen. 

candy-klein

Vorig artikelLene Frantzen, ontwerpster van de Zigzign
Volgend artikelKidslab
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in