Lingerie voor twee

pregoTegen de tijd dat mijn buik begon te groeien, had ik allang enorme tenten gekocht bij de Prenatal. Niet bepaald sexy te noemen. En das best jammer. Want je voelt je aan het einde van zo’n zwangerschap meestal net zo’n wandelende teletubbie. Mooie zwangerschapslingerie kan dan wonderen doen. Had ik toen maar geweten van Lingerie voor Twee. Zij zoeken over de hele wereld naar de mooiste zwangerschapslingerie. Zo loop je er tijdens de zwangerschap niet alleen hip, maar ook origineel bij! Naast lingerie verkopen ze prachtige bad- en nachtmode. Voor na de bevalling, als je borstvoeding geeft, hebben ze leuke voedingstops. Als langvoedende mama, kan ik dat wel gebruiken. Ik ga er binnenkort eens tussen snuffelen.

Lingerie voor Twee stelt een prachtige Tankini van het merk PregO ter waarde van €69,95 beschikbaar voor de winactie. Je mag deze tankini van prachtige kwaliteit helemaal zelf uitkiezen! Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is via dit formulier te laten weten hoeveel handige tips er op de website van Lingerie voor Twee staan. Deze actie loopt tot 28 mei 2009.

candy-klein

Vorig artikelLene Frantzen
Volgend artikelKidslab
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in