Uitgeverij Snor

dochtersGrappig hoor, die boekjes van Uitgeverij Snor. Ik weet niet meer precies wanneer ik ze voor het eerst tegenkwam, maar ik had al snel het boekje Zoons! handleiding voor moeders aangeschaft. Niet omdat ik zelf een moeder van zoons ben, maar één van mijn vriendinnen wel. Het ideale cadeau voor haar dus. Een superleuk boekje, echt een eye-opener voor de hippe jongensmama. Dit boekje is er, vanzelfsprekend, ook in een papa-versie. Dan heet het: Dochters! handleiding voor vaders. En ook dat is natuurlijk een prachtcadeau voor een papa die zojuist zijn zoveelste dochter heeft gekregen. Ze vinden er alles in wat ze nog niet wisten, van vlechten tot roddelen, van de werking van hormonen bij de vrouw tot aan tips hoe je naar een vrouw moet luisteren als man. Uitgeverij Snor verkoopt trouwens nog veel meer hippe boekjes. Wat dacht je van het Zwangerschapsboek voor mannen? Met alle ins en outs vanaf de bevruchting tot de eerste weken na de bevalling? Zo geschreven dat het voor de man boeiend is, èn begrijpelijk. Ook al zo’n perfect cadeau. Je man of vriend kan namelijk vast wel wat steun en uitleg gebruiken tijdens die 9 maanden van jouw zwangerschap. Ik denk dat het wel duidelijk is, de boeken van Uitgeverij Snor zijn leuk, hip en grappig. En er zijn er nog veel meer, zoals je op de site kunt zien.

zwdagboekvoormannen

En weet je wat nou zo leuk is? Van de hierboven besproken boeken kun je een exemplaar winnen! Wat je moet doen is even via dit formulier laten weten op welk boekje je graag kans maakt en waarom. Deze actie loopt tot 20 september 2009.

zoons

Vorig artikelMoggy & Mouse
Volgend artikelApplepiepussy
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in