Little Travellers

Little Travellers bruidspaarIk kwam op het spoor van de Little Travellers. Of eigenlijk kwamen zij mij op het spoor. En als reislustig typetje was ik direct enthousiast. Met deze kleine reisgenoten steun je het Hillcest AIDS Trust in KawaZulu Natal, Zuid-Afrika. Hier worden namelijk de Little Travellers gemaakt, door patiënten of mensen uit hun omgeving. Als je een Little Traveller aanschaft, dan krijg je een heus paspoort waarop je kunt aangeven waar je Little Traveller met jou naartoe is gereisd. Leuk ook als je foto’s van je kleine reisgenoot mailt op bijzondere locaties, binnenkort worden deze op de website geplaatst. De reisgenootjes zijn er in allerlei soorten en maten, dus je kunt er vast eentje vinden die bij je past. Heel leuk zijn bijvoorbeeld de bruidsparen, meteen ook een bijzonder cadeau voor een aanstaand bruidspaar wat plannen heeft voor een mooie huwelijkstrip. Ook de voetballers zijn erg grappig trouwens. Een website die zeker de moeite waard is om in je favorieten op te slaan, dit soort kleine hebbedingetjes komen vaak van pas. En als je er nog een goed doel mee steunt, dan is het natuurlijk helemaal super!

LT_regular

Hip & Hot mag 2 Little Travellers verloten onder de goede inzenders van de volgende vraag: Welke bijzondere plek ga jij je Little Traveller mee naar toe nemen en waarom? Stuur je antwoord naar contact en wacht rustig af of jij over een poosje zo’n Little Traveller mag meenemen met je volgende trip. Kun je zo lang niet wachten en wil je deze vakantie al met je bijzondere reisgenoot op pad? Dan bestel je ze gewoon, want voor €4,00 euro kan ie al mee in je rugzak! Deze actie loopt tot 20 augustus 2009.

LT_telefoonhanger

Vorig artikelAkua-Ba
Volgend artikelDaydreem Designs
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

5 REACTIES

  1. Ik had ze al besteld voor ik deze actie zag, maar het geld gaat naar een goed doel, dat is het allerbelangrijkste!
    In het echt zijn ze zo ontzettend schattig dat ze, opgespeld op mijn tas, waarchijnlijk overal mee naar toe gaan. En er gaat er eentje naar Almere gestuurd worden, naar een hele lieve vriendin. 🙂

  2. Houd de site in de gaten want we hebben weer nieuwe Little Travellers binnen gekregen, waaronder überschattige zeemeerminnetjes, voetballertjes en bijzonder mooie ‘regulars’!

    Groetjes,

    Linda

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in