Little Travellers

Little travellers reisgenotenLittle Travellers zijn kleine poppetjes die je met een speldje als een soort broche kunt opspelden. Ze worden met de hand gemaakt in Zuid-Afrika en ze hebben allemaal een eigen paspoort. Met de aankoop van een Little traveller, steun je allerlei  projecten in Afrika, zoals woonruimte, water, educatie, eten en economische stabiliteit. 

Lees ook: Wat zijn populaire plekken in Afrika om naartoe te reizen?

Little Travellers

Little Travellers zijn kleine reisgenoten die je met je meereizen in binnen en buitenland. Je kunt ze op je kleding spelden, maar ook op je rugtas. Met deze kleine reisgenoten steun je het allerlei projecten in Afrika. Daar worden de Little travellers gemaakt door mensen die er wonen en leven. Soms patiënten uit een ziekenhuis. De reisgenootjes zijn er in allerlei soorten en maten, dus je kunt er vast eentje vinden die bij je past. Heel leuk zijn bijvoorbeeld de bruidsparen, meteen ook een bijzonder cadeau voor een aanstaand bruidspaar wat plannen heeft voor een mooie huwelijkstrip. Ook de voetballers zijn erg grappig trouwens. Een website die zeker de moeite waard is om in je favorieten op te slaan, dit soort kleine hebbedingetjes komen vaak van pas. En als je er nog een goed doel mee steunt, dan is het natuurlijk helemaal super!

Eigen paspoort

Als je een Little Traveller aanschaft, dan krijg je een heus paspoort waarop je kunt aangeven waar je Little Traveller met jou naartoe is gereisd. Het is leuk om je Little Traveller overal mee naartoe te nemen. Neem een foto van je handgemaakte reisgenoot. Plaats de foto op Instagram en vergeet ook niet om in te vullen op het paspoort waar jouw traveller geweest is.  

LT_regular

Vorig artikelDressUps Kids
Volgend artikelParfumkralen
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

5 REACTIES

  1. Ik had ze al besteld voor ik deze actie zag, maar het geld gaat naar een goed doel, dat is het allerbelangrijkste!
    In het echt zijn ze zo ontzettend schattig dat ze, opgespeld op mijn tas, waarchijnlijk overal mee naar toe gaan. En er gaat er eentje naar Almere gestuurd worden, naar een hele lieve vriendin. 🙂

  2. Houd de site in de gaten want we hebben weer nieuwe Little Travellers binnen gekregen, waaronder überschattige zeemeerminnetjes, voetballertjes en bijzonder mooie ‘regulars’!

    Groetjes,

    Linda

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in