Lizzy de Vlinder

Ik kreeg boekjes thuisgestuurd. Hele lieve, kleine boekjes. Over Lizzy de Vlinder. Educatieve boekjes ook, want Lizzy beleeft avonturen en leert daardoor tegelijk hoe kikkervisjes kikkers worden en rupsjes zich ontpoppen tot een vlinder. Als Lizzy goed haar best doet, wordt ze beloond met bloemen op haar vleugels. Ik las de boekjes voor aan mijn dochter van 3. Ze zat ademloos te luisteren en te kijken. Regelmatig pakt ze de boekjes weer. Ik kan dus zeggen dat het aanspreekt voor die leeftijd. Ik denk zelfs dat het al wel eerder aanspreekt. De boekjes zijn kleurrijk en spreken daardoor ook jongere kinderen aan. Het verhaal zou je bij de jongere kindjes wat kunnen inkorten, het vergt nogal wat concentratie van de kleintjes anders. Lizzy de Vlinder is een kinderlijn, naast de boekjes (die je voor 6,95 euro op de website aanschaft) kun je nog meer leuke spulletjes kopen. Denk aan spelletjes, kleertjes, tassen, kaarten, bestek en zelfs hele kraammanden! Ontzettend leuk om te geven of te krijgen als iemand net bevallen is bijvoorbeeld. De sokjes zijn echt een aanrader trouwens. Sokjes zakken namelijk ALTIJD af, maar deze niet! Ik mocht ze namelijk uitproberen, dus ik spreek uit ervaring. Als Yuren uit deze gegroeid is, dan bestel ik nog eens een paar blauwe in de volgende maat!

Lizzy de Vlinder stelt voor de winactie een compleet setje met 4 boekjes beschikbaar. Laat ons via dit formulier weten wat het antwoord is op deze vraag: wie zijn de vriendjes van Lizzy? Wie weet mag jij dan dit setje leuke boekjes straks in ontvangst nemen! Deze actie loopt tot 8 augustus 2010.

Vorig artikelDuniya Foundation
Volgend artikelNetGeboren
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in