Lovebottles

Lovebottles dopLovebottles zijn hip! Waarom? Dat leg ik je uit in deze blog. Want houd je van water? Drink je het liever dan een smaakje? Houd je van eco en duurzaam? Dan is dit product echt wat voor jou. Om voor jezelf te kopen, of om cadeau te geven. Een Lovebottle. Op deze website kun je een hippe waterfles bestellen, voorzien van je eigen etiket. En wat voor etiket! Het zijn stuk voor stuk prachtige ontwerpen, kleurrijke tekeningen. Je kunt zelfs de dop kiezen! Superleuk dus, en afkomstig uit Australië. Zo heb je pas iets origineels op tafel staan tijdens een etentje. En het is ook leuk om iemand cadeau te doen. Een cadeau met een verhaal. 

Lees ook: Waterfles bedrukken

Lovebottles

Ik zeg: een origineel cadeau!  Voor je geliefde, je vriendin, je vriend, je vader of moeder, noem maar op. De waterfles is hervulbaar en je kunt er op schrijven. Origineel hè? De Lovebottle dus. Kijk naar de voorbeelden of klik gewoon even door naar de website om er meer over te weten te komen. 

lovebottles

Video van de Lovebottles

Wil je meer over deze Lovebottles weten? Kijk dan vooral onderstaand filmpje, dan ben je daarna helemaal op de hoogte. En misschien ook wel om 🙂

 

Vorig artikelSpecial Bite
Volgend artikelUfoballon
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in