Raw Gaia Babylijn

Mijn dochter heeft een gevoelig huidje. Dat was al duidelijk vlak na de geboorte, de vellen hingen aan haar voetje en het duurde niet lang voor ze ook onder het eczeem zat. De Zwitsal en Natusan verdwenen al gauw in de prullenbak en ik ging op zoek naar eerlijke, natuurlijke verzorgingsproducten voor de gevoelige babyhuid. Nu met de nieuwe baby op komt, hervat ik mijn zoektocht. Ik wil wel eens iets anders, misschien een leuk potje met een heerlijk geurend crèmetje? En toen werd ik op mijn wenken bediend door Jane van Puur Speelgoed. Zij stuurde mij een mail met een nieuw product, namelijk de verzorgingslijn van Raw Gaia. Ik was meteen enthousiast: “Uit de schoot van moeder aarde komen de pure huidverzorgende producten van Raw Gaia. Biologisch geproduceerd en bestaand uit pure, onbewerkte plantaardige ingrediënten, verzorgen zij het huidje van uw baby op de meest zachte wijze. Het assortiment omvat een vochtinbrengende babycrème, een verkoelende en genezende babyspray en een baby-massageolie. De babycrème (For Her Babies Living Cream) is zeer geschikt voor baby’s, kinderen en volwassenen met een gevoelige huid en ondersteunt de genezing van eczeem en psoriasis.” Precies wat ik zocht, dus…. En jullie weten, als ik ergens enthousiast over ben, dan deel ik het met mijn lezers. Hippe potjes en volledig natuurlijk spul, daar houd ik van! Te koop bij Puur Speelgoed dus.

Puur Speelgoed wil graag mijn lezers de kans geven om met dit product kennis te maken, zodat je zelf kunt ervaren hoe fijn het is. Ik mag namelijk 2 potjes babycrème weggeven van Raw Gaia! Zoek daarvoor even op waar Gaia voor staat en geef dat antwoord door via dit formulier. Wie weet mag jouw babytje straks genieten van dit overheerlijke crèmetje. Of je geeft het gewoon als kraamcadeau! Deze actie loopt tot 30 april 2010.

Vorig artikelVilla Holland, overnachten in huisjes uit vervlogen tijden
Volgend artikelBabybellie
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in