Deze tv-programma’s komen er aan!

Ik kijk niet heel veel tv. Het meeste kijk ik eigenlijk op de sportschool, terwijl ik op de crosstrainer sta. Ik vind tv kijken meestal zonde van mijn tijd, want ik heb vaak nog 100 andere dingen te doen. Dus zo combineer ik het dan mooi met sporten. Kan ik toch een beetje mee praten over de hipste tv programma’s. Soms kijk ik ook wel tv als ik in bed lig, maar helaas val ik dan vaak in slaap. Toch kan ik me verheugen op sommige tv-programma’s. Deze tv-programma’s komen er begin 2019 weer aan!

Deze tv-programma’s komen er aan!

Vroeger keek ik altijd Expeditie Robinson, maar dat heb ik het laatste seizoen niet meer gevolgd. Ik vind het teveel van hetzelfde worden. Het kan me niet meer boeien. Boer zoekt vrouw heb ik wel gekeken en dat vond ik toch weer leuk. Een ander programma dat ik heb gekeken is First Dates, zowel de Engelse als de Nederlandse versie. Geweldig! Dat is nu allemaal afgelopen, maar gelukkig: deze tv-programma’s komen er aan!

Wie is de mol

Een van mijn favoriete programma’s is Wie is de mol. Hoewel ik het concept soms ook wel een beetje beu begin te raken, blijft het me toch boeien. Waarschijnlijk doordat het zich afspeelt in het buitenland. Dit jaar is dat Colombia. Ik ga natuurlijk ook de app weer downloaden een een poll maken. Die ik weer ga verliezen, want ik ben helemaal niet goed in het spelletje. Misschien dat het anders zou zijn als ik zelf mee zou doen. Het programma begint al heel snel, namelijk zaterdag 5 januari om half 9 op NPO1. Alles over Wie is de mol kun je lezen op de website van Wie is de Mol.

De Luizenmoeder

Je vindt het geweldig of verschrikkelijk, de Luizenmoeder. Ik hou er van. Heb het eerste seizoen dubbel gelegen en ik kijk dan ook erg uit naar de tweede serie. De opnames zijn afgerond en er zijn zelfs al wat sneak peaks te vinden op het internet. Vanaf zondag 10 februari kun je weer wekelijks kijken naar deze leuke serie.

Temptation Island

Temptation Island is echt mijn guilty pleasure. Ik kan maar niet begrijpen hoe je kunt bedenken om daar aan mee te doen. Ik vind het jammer dat na afloop, of soms al tijdens de uitzendingen, blijkt dat sommige stellen niet echt een stel (meer) zijn. Desondanks vind ik het echt een grappig programma, vooral natuurlijk als het mis gaat. Op 7 februari gaat het nieuwe seizoen van Temptation Island van start, die staat bij mij al in de agenda gemarkeerd!

Ik vertrek

Hoewel Ik vertrek wel op tv is, zijn het oude afleveringen die ik al allemaal gezien heb. Momenteel herhalen ze seizoen 2016. Heb je die nog niet gezien, dan kun je natuurlijk kijken, maar anders moet je nog even geduld hebben. Mocht je plannen hebben om zelf het avontuur aan te gaan, dan kun je je via de website van Ik vertrek opgeven voor de serie. Lijkt me leuk om mijn lezers terug te zien op tv volgend jaar 🙂

Vier handen op één buik

Ook vier handen op één buik komt terug, maar de startdatum is helaas nog niet bekend. Vermoedelijk zal dit pas eind van het jaar zijn, want de oproep om mee te doen aan Vier handen op één buik die in oktober werd gedaan gaat om vrouwen die uiterlijk juni dit jaar zullen bevallen.

Floortje naar het einde van de wereld

Het programma Floortje naar het einde van de wereld vind ik ook een prachtig programma. De mensen die geportretteerd worden, de omgeving waar ze leven en wonen, heel bijzonder! Ook Floortje naar het einde van de wereld is één van de tv programma’s die er aan gaan komen dit jaar. In februari, om precies te zijn. Ik kijk er nu al naar uit!

Welke programma’s kijk jij?

Tot zover mijn lijstje over de tv programma’s die er aan gaan komen. Leuke tv dus, om lekker even bij in te spannen (op de sportschool) of te ontspannen (‘s avonds, als de kinderen op bed liggen. Welke programma’s van deze lijst ga jij zeker kijken?

Vorig artikelDe nieuwe Mazda 3 Hatch en Sedan
Volgend artikelMaak iets tofs van je thuis-kantoor: kies voor industrieel met een chique afwerking
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in