Mad in Belgium

full31792222_aHerken je dit? Heb je een leuk nieuw shirt of een mooie blouse gekocht, heb je nét niet de armband die er mooi bij matcht. Dan moet er natuurlijk een nieuwe komen!

Nu wij bij Hip & Hot volop bezig zijn met de België special, ben ik erg georiënteerd op Belgische shops. Zo kwam ik ook bij Mad in Belgium terecht. Afgezien van de leuke naam, verkoopt deze shop ook prachtige sierraden. Ik vond er een bijzondere lakleren armband. De band heeft een mooie lijntekening en is afgewerkt met een zilverkleurige sluiting met drukknoop. Eenvoudig, maar zeer stijlvol.

In de shop vind je ook een kleine collectie van armbanden voor mannen, zoals deze mooie, pluizige lichtbruine armband. De handgemaakte armband heeft een mooie lichtbruine kleur en het leer is van stevige kwaliteit. Stoer!

Als je bij het afrekenen de code HIPHOT14 gebruikt, krijg je 15% korting bij het afrekenen. De actie geldt t/m 10 juli 2014.

2013.11.04-Mad Deal Of The Week Instext

Vorig artikelDe favorieten van…Merike van Olmoost
Volgend artikelCadeau voor de juf of meester: de 26 allerleukste!
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in