Little Tulip

WEB_IMG_Stapel_4814Misschien zag je de spulletjes van Little Tulip al eens voorbij komen in het programma Baby te Huur? Ik namelijk wel. Het leuke beddegoed lag een poosje terug daar op de bedden. Ik herkende het meteen. Dat was ook niet zo moeilijk, want ik had net een doos vol prachtige dingetjes gekregen. Slofjes met schattige hertjes erop. Een knuffelkussentje, dat meteen enthousiast in gebruik werd genomen door dochterlief. Kikker en Haas slapen er nu in, zo grappig. Een prachtig dekbedhoes en nog meer leuke woonaccessoires. Little Tulip kenmerkt zich door de keuze van pure vormen, frisse kleuren en zachte materialen. Het zijn perfecte accessoires voor de kinderkamer. Met een lekkere rustige uitstraling, en toch hartstikke hip! Stoer voor de jongens, lief voor de meisjes. Verkoopadressen vind je hier.

slofjesserie

Voor Hip & Hot heeft Little Tulip 3 paar slofjes beschikbaar gesteld. Zo kun je kennis maken met de kwaliteit en stijl van Little Tulip. Zeker weten dat het naar meer smaakt, ze zijn zo schattig, die slofjes! Geef via dit formulier antwoord op de volgende vraag: rondom welke 3 thema’s is de collectie van Little Tulip ontwikkeld? Laat ook weten welke maat slofjes je zou willen, small, medium of large. Deze actie loopt tot 30 september 2009.

stars_2

Vorig artikelKnuffel ShirtS
Volgend artikelZazou.eu
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in