Woonbeurs Amsterdam

Ik kan me de eerste keer nog wel herinneren. Volgens mij was ik 19 jaar, woonde net op mezelf en was toen al verslaafd aan woonbladen zoals de VT-wonen. Mijn interieur moest daar in passen, en dus ging ik naar de woonbeurs. Er ging een wereld voor me open. Ik kom van origine uit Zeeland, en hoewel ik daar altijd met veel plezier gewoond heb, de hippe spulletjes bereiken ‘t Zeeuwse vaak later dan de Randstad. Er ging dan ook een wereld voor me open. Wat een mooie spullen. Ik kon er wel uren rondlopen. Vanaf toen werd het een jaarlijks uitje. En nu moet ik er natuurlijk ook weer bij zijn. Maar dan om de nieuwste woontrends voor Hip & Hot te spotten. Iedereen die van woontrends houdt, van design en van een hip interieur, moet deze beurs absoluut bezoeken. Maak er een leuk dagje uit van! De woonbeurs is van zaterdag 25 september tot en met zondag 3 oktober in de Amsterdam RAI. Dit jaar staat de beurs vooral in het teken van binnen- en buitenwonen in alle stijlen. Ruim driehonderd vooraanstaande woonprofessionals delen hun expertise met woonliefhebbers. Negen dagen wervelend woonadvies voor ieder budget onder één dak. Meer over de woonbeurs lees je hier. Je kunt via dezelfde link ook toegangskaarten kopen, in de voorverkoop kosten deze €15,00 euro.

Hip & Hot mag 2 lezers die absoluut gek zijn van woonspul, interieur, design en de nieuwste trends op dat gebied heel blij maken met 2 kaartjes voor de woonbeurs! Laat ons via dit formulier weten waarom jij die kaartjes mòet winnen en wie weet mag jij ze in ontvangst nemen. Let op, deze actie loopt tot 20 september, zodat er voldoende tijd is om de kaartjes op te sturen!

Vorig artikelDagboek van mijn dagverblijf
Volgend artikelYkke
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in