Maskakids

Deze tip kreeg ik een tijdje geleden al, maar eindelijk is het zover dat ik er over kan schrijven. Maskakids maakt namelijk superleuke dierenmaskers en staarten voor de kids. Handig, want het schijnt maar 2 dagen mooi weer te zijn en dan moeten we alweer onze kinderen binnen zien bezig te houden. Mijn dochter houdt van verkleden, en ik weet zeker dat zo’n mooie dierenstaart + masker goed zal zijn voor uren speelplezier! Ook leuk om er meerdere aan te schaffen, zodat ze kunnen afwisselen of met een vriendje of vriendinnetje kunnen spelen. Binnenkort komen er ook oren en capes las ik op de site, dan wordt het helemaal leuk. Ik vind Maskakids dus een aanrader!

Namens Maskakids mag ik zo’n leuk masker weggeven! Daar moet je wel iets voor doen. Laat ons via dit formulier weten wat zij nog meer verkopen naast de maskers en de staarten. Deze actie loopt tot en met 2 september 2011.

Vorig artikelMuurstickers van geboortekaartjes
Volgend artikelBroodtrommels
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in