Trendyspeelgoed

kubbverpakkingJe kunt natuurlijk iedere kinderverjaardag met een simpel cadeautje aan komen zetten. Iets van lego of playmobiel, een springtouw, een barbie, zoiets. Leuk, maar ook wel een beetje saai. Er is namelijk ook bijzonder en hip speelgoed te koop. Waar de kinderen de blits mee maken op het schoolplein. En alle ouders aan je vragen: waar heb je dat vandaan? Wat origineel! Dat soort speelgoed koop je in de webshop van Trendyspeelgoed. Educatief, sportief of gewoon grappig. Ik zag er bijvoorbeeld een balansbord. Erg leuk om te doen, en nog leerzaam ook. Vooral voor de kindjes die op motorisch gebied nog wat extra oefening kunnen gebruiken. De Wabobabal, een grappige bal die stuitert op het water. Of een ouderwetse lolobal, een waterxylofoon, knutselspulletjes, een mierenaquarium, Kubb (een trendy Zweeds outdoorspel). Eigenlijk is het teveel om op te noemen. Je kunt beter zelf even gaan kijken.

Wil je nog snel iets van deze hippe site aanschaffen als verrassing voor de kids in de meivakantie? Of als cadeautje voor een kinderfeestje? Dan profiteer je als Hip & Hot-lezer van een leuke actie. Met de kortingscode: ts-hiphot krijg je bij besteding van minimaal 25 euro (exclusief verzendkosten) de gehele maand april & mei 10% korting.

bigbalansbord

Vorig artikelTandendoosje
Volgend artikelFem-star
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in