Trendyspeelgoed

trendyspeelgoed glow in the dark voetbalTrendyspeelgoed is een webwinkel waar ze origineel speelgoed verkopen voor kinderen. Ze hebben een enorm assortiment waarvoor ze de hele wereld afzoeken. Als het niet gaaf, uniek of leerzaam is, dan gaan ze het niet verkopen. Zoek jij dus iets echt origineels voor je kind, dan ben je hier aan het juiste adres. Het assortiment van deze speelgoedwinkel is heel uniek. Ideaal voor kinderen die alles al hebben. 

Lees ook: Speelgoed dat altijd leuk blijft

Trendyspeelgoed, voor kinderen die alles al hebben

Voor de komende feestdagen, verjaardagen of elke andere gelegenheid waarbij je graag origineel speelgoed voor je kind koopt, weet je nu dat je bij Trendyspeelgoed moet zijn. Er is tegenwoordig zoveel op de markt, dat je van gekkigheid niet meer weet wat je moet kopen. Voor wie meerdere kinderen heeft, is het helemaal lastig. Kasten puilen uit en je moet opnieuw iets verzinnen. Misschien een goede tip om eens per jaar het speelgoed uit te zoeken en wat niet meer vaak gepakt wordt te verkopen of naar de Kringloop te brengen. Ruilen is soms ook een goed idee. 

Geschiedenis van het speelgoed

We kennen allemaal het schilderij van Bruegel uit 1560 “De Kinderspelen” wel toch? Ik zag er laatst nog een tof schetsboek van. Het geeft een mooi inkijkje in het speelgoed van deze eeuw. Maar waar komt het woord speelgoed eigenlijk vandaan? Dit blijkt uit het Engels te komen. Het woord togian betekent “spelen met” en wordt al eeuwenlang gebruikt om allen rondom kinderspel te duiden. Of het nou gaat om plezier en vermaak, het aanleren van vaardigheden of het ontwikkelen van creativiteit, alles is spel en spelen en overal leren kinderen van. Niet alleen kinderen trouwens, ook volwassenen kunnen nog veel leren van spel. Denk aan bordspellen die we regelmatig spelen. Goed voor het denkvermogen, goed voor het sociaal contact en goed voor de ontwikkeling. Juist ook voor ouderen. 

Simpel speelgoed versus origineel speelgoed

Er is trouwens helemaal niks mis met simpel speelgoed. Sterker nog, een jong kind speelt vaak liever met de pollepel uit de keuken dan een gesjeesde dure raceauto. In dat opzicht kan er heel veel als leuk speelmateriaal dienen. Toch is de maatschappij tegenwoordig wel ingericht op fabrieksspeelgoed. Dat kun je dan ook weer onderverdelen in speelgoed met een duurzaam karakter, zoals lego, wat kinderen kunnen combineren en vaak vele jaren blijven gebruiken en de hypes of eendagsvliegen, wat vaak hysterische, kleurrijke, geluidmakende producten zijn. Er hoeft geen oordeel over te zijn: kinderen vinden het vaak allebei leuk. 

Wat is zo leuk aan Trendyspeelgoed?

Wat ik nou zo leuk vind aan de webwinkel van Trendyspeelgoed is dat zij op zoek gaan naar verrassende items, terwijl ze juist weg proberen te blijven van de rages en hypes. Daarmee bespaar je ook geld, want hypes zijn meestal populair en duur. Via deze webwinkel kun je dus juist iets origineel scoren, zonder daar al te veel geld voor neer te moeten leggen. Zelf kocht ik bijvoorbeeld ooit Kubb (een trendy Zweeds outdoorspel) waar mijn kinderen nog steeds mee spelen in de zomer. Je kunt er naast buitenspeelgoed ook terecht voor constructiespeelgoed, creatief speelgoed, educatief speelgoed, puzzels en spellen. Ik heb voor mijn zoon deze glow in the dark voetbal al gespot…

Handige zoekfunctie voor speelgoed op leeftijd

Fijn aan deze website is ook de handige zoekfunctie. Naast dat je op soort speelgoed kan zoeken, vind ik ook het zoeken op leeftijd ontzettend handig. Soms ben je tenslotte een beetje inspiratieloos als je weer cadeaus voor je kinderen moet zoeken. Dan is het fijn om per leeftijd tussen wat ideeën te kunnen scrollen op zoek naar iets waarvan je denkt: hee, dat zou mijn kind wel tof vinden! Handig voor de feestdagen en verjaardagen. 

bigbalansbord

Vorig artikelTandendoosje
Volgend artikelbieq
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in