Met de mindfulness box word jij ook zen

mindfulness boxAltijd al willen weten hoe die andere moeders het hoofd koel houden? Heb je af en toe het gevoel dat je tekort schiet op het gebied als moeder, vrouw en werknemer? Groeit je to-do list je boven het hoofd of ben je onrustig en lig je ‘s nachts in bed te piekeren? Dan is de Mindfulness Box vast iets voor jou! Hiermee word je op zeker helemaal zen.

Wat is de mindfulness box?
De praktische Mindfulness Box bevat opdrachten, kaartjes met quotes, stickers, oefeningen, meditaties en een schriftje vol uitleg, tips en schrijfopdrachten. Zo kun je direct aan de slag. Trek een kaartje als inspiratie voor de dag, plak je favoriete quote op de koelkast of kies een opdrachtkaartje uit om die dag te doen. De box zorgt voor inspiratie en reminders om te leven in het hier en nu.

Waarom werkt het?
Eenvoud en aandacht is waar Mindfulness om draait: de pure eenvoud van het moment, waarin je alleen maar bewust aanwezig hoeft te zijn. Zonder gepieker, zonder oordeel, zonder stress. En dat brengt je momenten van geluk. Zo simpel is het eigenlijk. En toch vaak ook zo lastig om vol te houden.

Door dit kleine doosje vol inspiratie, geheugensteuntjes en wijsheden van grote en kleine denkers om actief mee aan de slag te gaan zorg je dat je dagelijks op jouw manier mindful kunt zijn. Het werkt, omdat je (als je er consequent mee werkt) steeds even een momentje in het hier en nu inplant. Je zult zien dat het doorwerkt op de rest van de dag. Daarom plan ik zo’n momentje vaak even in rond lunchtijd. In de ochtend ben ik vaak nog fris en fruitig, maar daarna loopt het emmertje vol en voel ik de neiging tot stress opkomen.

Kopen

Je koopt de Mindfulness Box oa via bol.com. Het is leuk voor jezelf, maar ook een ontzettend leuk cadeau voor een vriendin, zus of collega die je af en toe wat gestressed rond ziet lopen. Voor net een leuk prijsje.

Vorig artikelZo creëer je een tafel met een eigen ziel
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #71
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in