Moederdag, dit jaar doen we het anders!

Dit jaar doen we eens compleet anders op zondag 13 mei. Ik heb besloten om in plaats van cadeautjes te ontvangen, dit jaar eens wat cadeaus weg te geven! Aan lieve vriendinnen in mijn omgeving die wel een hart onder de riem kunnen gebruiken. Die het moeilijk hebben met een relatie, of met kinderen. Of mijn kinderloze vriendin, die elk jaar weer moet slikken als de tweede zondag in mei er aan komt. Dat hoeven geen grote dingen te zijn, het gaat immers om het gebaar.

Wijn is altijd goed

Ik ben gek op wijn en geef daarom ook graag wijn cadeau. Maar dan wel een hip wijntje en graag ook een beetje kek verpakt. De wijnen van Fildefere voldoen aan allebei deze eigenschappen. De rosé sluit perfect aan op de tijd van het jaar; hij is lekker intens en helder roze van kleur. En in je mond is het een heel zacht wijntje, ideaal voor een mooie zomeravond! Geen rosé fan? Niet getreurd, de witte en rode versies van Fildefere zijn ook verrukkelijk! Je koopt de wijnen online bij Abels Wijnen.

Tof cadeautje bij Radbag

Een website waar ik altijd slaag is Radbag. Of je nu op zoek bent naar een cadeautje voor Moederdag, een verjaardag en zomaar voor de gein, ik weet zeker dat je bij Radbag iets vindt voor elke gelegenheid. Speciaal voor 13 mei is er op de site een categorie Moederdag gecreëerd, waarbij je al het leuks overzichtelijk bij elkaar ziet. Ik geef deze gave berken snijplank cadeau aan een lieve vriendin die gék is op kunst.

Slavenarmband past overal bij

Een zilveren slavenarmband lig bij veel vrouwen wel in hun sieradenkistje. En dat is niet zo gek want de armband past bij elke outfit. Kaya verkoopt prachtige slavenarmbanden in de kleuren zilver, goud en rosé goud. Door de inspirerende teksten zijn het ook originele moederdag cadeaus met betekenis. De bangles zijn verkrijgbaar vanaf € 19,95 in en ook leverbaar in kindermaat. Wat dacht je van teksten als : ‘Ik vind je lief ‘ en I love you to the moon & back … té lief!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here