Mooi, praktisch of allebei? Waarom jij een smartwatch moet kopen

Apple Watch series 6Daarom een smartwatch

Op zoek naar de mooiste dames horloges? Dan is een smartwatch zeker de ideale optie. Dit horloge is zowel mooi als praktisch en kun je verbinden met je smartphone. Hierdoor kan het horloge ook functies van je telefoon overnemen. Hierdoor hoef je je telefoon minder vaak uit je broekzak of tas te halen voor het lezen van berichten, bellen of het versturen van een mail. Via je smartwatch gaat dit eenvoudig en snel. Een smartwatch kopen biedt nog diverse andere voordelen. Zo zijn er diverse prachtige designs verkrijgbaar waar ook vrouwen dol op zijn. Wij vertellen je waarom je zeker een smartwatch moet kopen. Lees snel verder en ontdek welke voordelen de smartwatch heeft.

Je kunt je activiteiten tracken

Vaak wordt een smartwatch ingezet voor het tracken van activiteiten. Deze kunnen ook bijgehouden worden via de smartphone, maar via de smartwatch gaat dat toch net een stukje handiger. Met de smartwatch kunnen de stappen die je zet geteld worden. Ook kun je ze inzetten als virtuele fitnesscoach. Er zijn diverse trainingsprogramma’s via de smartwatch te volgen. Tevens houdt de smartwatch je slaapritme bij. En wist je dat je jouw smartwatch ook kunt verbinden met bijvoorbeeld Strava? Zo kun je je voortgang meteen met anderen delen.

Je kunt van je smartwatch je agenda maken

Ook een groot voordeel van de smartwatch is dat deze je eenvoudig op de hoogte kan houden van meetings en andere belangrijke afspraken. Je kunt je agenda compleet met het horloge synchroniseren waardoor je herinneringen krijgt van jouw agendapunten en afspraken. Zo zal je niet snel meer een belangrijke afspraak vergeten of bijvoorbeeld vergeten om het vuilnis buiten te zetten. Je hoeft enkel je pols even te bewegen om een notificatie te krijgen van de afspraken van die dag. Dit gebeurt via een zachte trilling. Zo hoef je niet continu onderweg je agenda te raadplegen.

Eenvoudig te bedienen met je eigen stem

Je smartwatch kun je tevens eenvoudig bedienen met je stem. Veel smartwatches beschikken tegenwoordig over een voice control functie. Hierdoor kun je al pratend antwoorden als je een berichtje ontvangt. Je spreekt gewoon letterlijk in wat er verzonden moet worden. Je kunt via deze functie ook een restaurant zoeken, een alarm zetten of de weg vinden. Dat maakt de smartwatch extra speciaal.

Kies jij ook voor zo’n gave smartwatch? Ga meteen op zoek naar jouw favoriet.

Apple Watch hoepelen

Vorig artikelHipper dan hip, een pvc visgraat vloer!
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #353
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in