Mumsmarket & Supa-dupa

Sinds 1 oktober 2010 verkoopt MumsMarket een aantal bijzondere, eigenwijze T-shirts exclusief ontworpen MumsMarket voor Supa-dupa. Het gaat om drie ontwerpen uitgevoerd in verschillende kleurstellingen, maar altijd met een “glow in the dark”- effect. Dit laatste betekent dat het ontwerp of een deel van het ontwerp licht geeft in het donker. Het effect van glow in the dark is iets magisch voor kinderen en geeft de shirts iets extra’s. De T-shirts zijn voor jongens en meisjes van twee tot en met negen jaar en zijn exclusief te koop op www.MumsMarket.nl voor 18,50 euro . De prijs is inclusief verzendkosten. Das natuurlijk geen geld, helemaal omdat je dus meteen iets goeds doet voor kinderwelzijn. Maarliefst 60% van de opbrengst gaat namelijk linea recta naar 1 van de 11 goede doelen waar Mumsmarket zich voor inzet!

En naast dit goede gevoel bij het shoppen van zo’n leuk shirt, krijgen de eerste 10 klanten die bij hun bestelling Hip & Hot vermelden een leuk cadeau meegestuurd met hun bestelling! Dat is dus alleen voor de snelle beslissers, die dit coole shirt al in de zak van sinterklaas zien zitten over een paar weken…

Vorig artikelGaaf!hergebruik
Volgend artikelHippe Geboortekaartjes
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in