Kinderkleding voor een bruiloft

kinderkostuumStel, je hebt binnenkort een bruiloft. Misschien ga je zelf trouwen, een familielid of een vriendin of misschien zijn je ouders zoveel jaar getrouwd en vieren ze een groot feest. Waar vind je dan kinderkleding voor een bruiloft? Online natuurlijk! Een echt kinderkostuum vind je bij een online winkel die daar in gespecialiseerd is. De prijzen vallen echt enorm mee: voor maximaal €89 heb je al een driedelig kinderkostuum.

Kinderkleding voor een bruiloft

Er zijn tegenwoordig steeds meer mensen die eerst kinderen krijgen en pas later gaan trouwen. Zij willen graag trouwen als de kinderen er ook bij kunnen zijn, en dus een leeftijd hebben waarop ze ook beseffen wat er gebeurt en volop kunnen meegenieten. Als ouders wil je dan natuurlijk wel dat je kind of kinderen er net zo mooi uit zien als jullie zelf. Het moet passen bij jouw trouwjurk en het trouwkostuum van je kersverse echtgenoot. Dat is ook leuk voor de foto’s. Bovendien ziet iedereen direct: die horen bij jullie! Mooie, passende kinderkleding voor een bruiloft is gelukkig gemakkelijk op het internet te vinden en te bestellen.

kinderkostuum voor een bruiloft

Vanaf welke maat kun je een kinderkostuum bestellen?

Misschien ben je benieuwd vanaf welke maat je kinderkleding voor een bruiloft kunt bestellen. Dat kan vaak al vanaf maat 86. Zo kan je kleintje er al picobello uitzien op je eigen bruiloft, of die van familie of vrienden. Misschien mag je kind wel bruidsjonker zijn. Extra leuk om hem dan in een driedelig pak de trouwzaal te laten betreden.

Hoe combineer je een kinderkostuum?

Als je kinderkleding voor een bruiloft zoekt, vraag je je misschien af hoe je dat combineert met schoenen. Je kunt natuurlijk kiezen voor hele nette schoenen, maar juist voor van die kleintjes zijn een paar All-stars of Vans ook wel gaaf. Dit geeft zo’n driedelig pak net even een wat sportievere look & feel en bovendien zit het natuurlijk veel fijner. Kunnen ze tussen de bedrijven door ook een beetje ravotten.

Cadeautjes voor de bruiloft

Als je zelf naar een bruiloft gaat, ben je misschien ook nog op zoek naar een origineel cadeau. Als je zelf nog geen idee hebt, dan kun je zeker eens denken aan de You & Me love games. Deze vinden veel mensen leuk om te geven en ze zijn ook goed betaalbaar.

kinderkleding voor een bruiloft

Vorig artikelTips om je 50e verjaardag te vieren
Volgend artikelAirpods kopen voor het hardlopen
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in