Gaaf!hergebruik

Ik weet, het is nog best ver weg, maar ook weer niet zo ver weg. Voor je het weet is het zover en dan moet je er wel klaar voor zijn. Kerst! Je weet wel, je huis leuk versieren, boompje erbij, kaarsjes aan, wijntje in de hand, plaid over je voeten, verwarming hoog en het liefst een beetje sneeuw om het sfeergevoel compleet te maken. En dan zo heel tevreden rondkijken naar alle versiersels in je huis. Ik hou van mooie versiersels. En ik ben dan ook helemaal idolaat van die prachtige serie papieren Engelen van Jurianne Matter, die ik kreeg opgestuurd door Gaaf!hergebruik. Een webshop met showroom, die in het teken staat van Hergebruik & Duurzaamheid. Gaaf!hergebruik vindt het belangrijk om producten te verkopen die een bijdrage leveren aan een beter milieu. Je kunt de uitgestanste engelen uit hun kaart bevrijden en een mooi plekje geven in je huis. De engel kan staan en – met een touwtje aan haar vleugels – ook hangen. Er zitten zeven engelenkaarten (A5) met verschillende prints in een verpakking.

Wil jij deze Engelen, geproduceerd in Nederland en helemaal eco-vriendelijk, winnen? Laat dan via dit formulier het antwoord op deze vragen weten: Welke producten van Jurianne Matter verkoopt Gaaf!hergebruik nog meer? En welke vind jij het leukst? De winnaar wint namens Gaaf!hergebruik een set waar zeven verschillende engeltjes in zitten. Zodat de kerstboom op duurzame manier versierd wordt. Deze actie duurt tot 5 december 2010.

Vorig artikelPapaya! Art kalender
Volgend artikelMumsmarket & Supa-dupa
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

  1. Leuk zeg, ik heb even een déjà vu. Als kind heb ik een boek gehad, waaruit ik precies zulke engeltjes kon maken en andere kersttaferelen. Grappig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in