My M&M’s

mymmstrouwenJe eigen M&M’s met opdruk maken, dat is wel heel leuk! Kies je eigen kleur en laat er een afbeelding op drukken die past bij de gelegenheid. Er zijn afbeeldingen en verpakkingen voor allerlei gelegenheden, zoals vaderdag, moederdag, een bruiloft, de geboorte van een kind, de doop van een kind, voor de liefde, een communie, om iemand te bedanken of om iemand voor iets te feliciteren.

Lees ook: Pindakaas lekkernij met havermout, chocola en banaan

My M&M’s

Je kunt zelf je kleuren kiezen en er iets laten opdrukken. Bijvoorbeeld als je zwanger bent en je zoekt een leuke manier om het op je werk aan te kondigen. Dan bestel je roze en blauwe M&M’s, laat ze bedrukken met je naam en de uitgerekende datum en zet een hele pot in de koffiekamer neer. Kijken hoe snel je collega’s het door hebben… Maar ze zijn ook leuk als geboortebedankje. Bedruk ze met de geboortedatum en de naam van je kindje en doe ze in een klein stoffen zakje. Je kunt de M&M’s eigenlijk voor elke gelegenheid gebruiken: je verjaardag, je trouwdag, het EK-voetballen, een themafeestje. Dus goed onthouden voor als je nog een keer iets origineels en persoonlijks zoekt. My M&M’s dus!

mmmswit

Vorig artikelWoolbaby
Volgend artikelLily-Balou draagdoeken
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in