10 hippe herfstjurkjes in 2016

Als de pepernoten in de supermarkt liggen vind ik het tijd om het internet af te struinen op zoek naar herfstjurkjes. Als jurkjesfreak wil ik ieder seizoen toch minstens één nieuw jurkje. Liever 5. Maar ja. Mijn portemonnee heeft ook een bodem. In elk geval is dit mijn verlanglijst voor de komende herfst. 10 hippe herfstjurkjes op een rij!

herfstjurkjes-2016

 1. Van Zendee heb ik al meer in de kast hangen, maar deze retro versie vind ik weer helemaal te gek! Hij lijkt op een ander effen blauw jurkje dat ik van dit merk heb, dus het model staat me, dat weet ik al.
 2. Bij 4Funkyflavours kan ik de halve winkel wel leegkopen dit seizoen, maar we beginnen maar eens met dit leuke oranje jurkje. Zo’n kleur heb ik nog niet, bovendien is het echt herfstig met het warme oranje. Het groen geeft een tof accent, it knocks me off my feet!
 3. Ook heel erg leuk vind ik you gotta move, kleur, model, alles. It’s mine, althans, dat hoop ik dan. Ik moet nog even de btw aangifte afwachten, maar als het meevalt koop ik ‘m. Moeten jullie mijn maat natuurlijk niet voor mijn neus wegkapen hè?
 4. Minstens één bloemenjurkje moet er in je kast hangen. Deze van Le Pep vind ik stijlvol, met zo’n mooie wijde hals en grote bloemen. Het lijkt wel een schilderij.
 5. Ieder seizoen een tante Betsy jurkje. De nieuwe collectie staat nog niet op hun eigen site, maar bij Hippest vond ik alvast dit superleuke groene jurkje. Mine!
 6. Ook deze tante Betsy vind ik heel tof. Blauw is sowieso een fijne kleur, ieder seizoen weer passend. Ik ben fan!
 7. Als er iets herfstig is, is het wel dit jurkje van Lien & Giel. Sindskort dus ook online te koop, ik spotte vaak al heel veel leuks in de winkel van ze in Den Haag. Herfstblaadjes vallen van de bomen en blijven zo plakken op deze jurk.
 8. Kik Kid voor dames is IS.IS. Deze jurken hebben soms best een fijne prijs, dus zeker de moeite waard om een kijkje te nemen. De petrolblauwe met sterren is mijn favoriet, dat jersey stofje is heerlijk warm.
 9. Ook van IS.IS. is dit jurkje met bomen. Een wat drukkere print, je moet er van houden. Ik vind ‘m herfstig en ook weer eens anders dan anders. Mag dus zeker op het lijstje…
 10. Who’s That Girl vind je leuk, of vreselijk. Ik vind het ieder seizoen weer spannend, want de ene keer hou ik er van, de andere keer is het totaal mijn smaak niet. Deze vind ik origineel en lekker fel van kleur. Je valt op zeker op, met deze eye-catcher.

Veel van mijn favoriete merken hebben de herfstcollectie nog niet online staan, dus er komt zeker nog een 2e lijstje binnenkort… Ik ben wel benieuwd: wat is jullie favoriet?

Vorig artikelMijn ervaring met de Minimeis drager
Volgend artikelOrigineel: een labels of tags geboortekaartje!
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

4 REACTIES

 1. Tante Betsy! Ik heb er al te veel, maar daar kan altijd meer bij ?. Ik vind nummer 1 ook erg leuk. Ik zoek altijd wel met lange mouwen. Drie kwart vind ik niks, want dan heb ik koude armen . Dus deze tante Betsys vallen af.

  • Ja dat herken ik wel, van die koude armen. Maar met een leuk vestje gaat het wel, dus dat doe ik dan meestal.

  • Grappig, ik heb uiteindelijk ook voor 2 andere gekozen! Ben benieuwd welke jij hebt 🙂 Ik ging voor rood en bruin.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in