Badeend-radio

badeend-radioWij hebben een bad op zolder. Dat komt omdat er in ons nieuwbouwhuis nogal een kleine badkamer zit. Er waren 3 opties: of geen bad, of een bad in de badkamer waar ook in gedouched moest worden, of en stukje van de zolderkamer opofferen. Het werd het laatste. Zeker in de winter ben ik daar regelmatig te vinden. Een heerlijk geurende badolie er in, kaarsjes aan, de badeendjes van mijn dochter op de rand en relaxen maar. Toch miste ik soms muziek. Maar daar heb ik iets op gevonden. De badeend-radio! Ideaal. Oke, het geluid is niet geweldig, maar voor een rustig achtergrond muziekje voldoet dit prima. Wil jij er ook eentje? Dat kan, want badeend radio-duck is online te bestellen!

Lees ook: Meer dan 25 x een leuk cadeau voor een zwemdiploma

Badeend-radio

Wil je liever een badeendje met muziek voor je kind in bad? Dat kan ook! Een gezellig deuntje waardoor je kind helemaal blij in bad zit te spetteren. Misschien kan die leuke badeend met ingebouwde thermometer er dan meteen bij. Zo zit je kind nooit in een te heet bad. 

USB badeend

Dat badeendjes hip zijn is inmiddels wel duidelijk. Door de jaren heen zijn er in grote steden zelfs hele winkels vol badeendjes ontstaan. Badeendjes in allerlei thema’s vind je er, maar dus ook badeendjes als gadget. Deze USB badeend is weer heel handig om verschillende apparaten op aan te sluiten, zoals je telefoon. 

badeend usb

Badeend aan je stuur

En om af te sluiten tip ik deze geweldige badeend om te bevestigen aan je fietsstuur. Hij maakt nog geluid ook, waardoor het een soort bel is. En er zit een lichtje in. Zo valt hij extra op. Een heel leuk cadeau voor een puber of een liefhebber van badeendjes. 

badeend fietsstuur

 

Vorig artikelKick Counter
Volgend artikelZelfpluktuin
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in