Wisdom Tiles als cadeau door de brievenbus

Liefste mama van lentheIk stuitte recent op de Wisdom Tiles van Dutch Design Brand. Nu zocht ik nog iets voor op een muurtje bij de trap, dus ik koos vier mooie tegeltjes uit en liet ze bezorgen. Inmiddels prijken ze aan de muur en schrijven ik op de kinderen er regelmatig een leuke boodschap op. Wisdom Tiles als cadeau door de brievenbus zijn natuurlijk ook een ideaal idee voor moederdag. Je kunt ze alvast beschrijven voor je ze op de post doet, en doordat het in een brievenbusdoosje past en ze heel licht zijn, is versturen niet duur. 

Lees ook: 8 x DIY voor moederdag

Wisdom Tiles als cadeau door de brievenbus

Je kunt de Wisdom Tiles eigenlijk een beetje vergelijken met de welbekende Story Tiles, maar dan lichter, goedkoper en milieuvriendelijker. Ze worden gemaakt van karton en zijn 15 x 15 cm groot. Achterin zit een gaatje, zodat je ze eenvoudig aan een schroef kunt ophangen. De kartonnen tegeltjes zijn geprint met leuke afbeeldingen, die doen denken aan de tegeltjes die je vroeger in ieder huishouden in de keuken of op het toilet tegenkwam. Ze worden geleverd met een whitebord stift, die achterin geklemd zit. Met deze stift kun je jouw eigen tekst op het tegeltjes zetten en vervolgens aan iemand versturen. Er zijn maarliefst 9 verschillende soorten. Check hiervoor de website

Wisdom Tiles als cadeau door de brievenbus versturen voor moederdag

Tegeltjeswijheid

Dit Wisdom Tiles zijn geïnspireerd op de tegeltjeswijsheden van vroeger die je in ieder huishouden tegenkwam. Je kunt er zelf zo’n wijsheid op schrijven, maar wij schrijven er ook boodschappen aan elkaar op of dingen die we niet willen vergeten. Als ik ‘s morgens mijn bed uit kom en naar beneden wil lopen, werp ik altijd even een blik op de Wisdom Tiles om te zien of er nog iets belangrijks is wat ik niet wilde vergeten. Zo heeft het dus een dubbele functie: het is decoratief, het is handig èn het is een heel leuk en betaalbaar cadeau voor iemand anders! Dus was je nog inspiratieloos voor moederdag: hier is jouw topidee. 

Wisdom Tiles als cadeau door de brievenbus voor moederdaggang met wisdom tiles

Over Dutch Design Brand

Dutch Design Brand werd bekend met de Dutch Design Chair en besloten daarna een complete lijn innovatieve producten van karton te ontwerpen. Het merk staat voor duurzame, praktische producten die zich onderscheiden door eenvoud en schoonheid. Voorbeelden hiervan zijn de trendy kartonnen krukjes, whiteboards en storage boxen. Wil je meer van hun producten zien of kopen? Check dan www.dutchdesignbrand.com.

wisdom tiles

 

Vorig artikelEen zoektocht naar de ideale bank
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #329
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in