Het Unicorn Knutselboek

Unicorns zijn hip. Zowel bij volwassenen als bij kinderen. Mijn dochters waren dan ook superblij toen ik van de week het Unicorn Knutselboek op tafel legde. Ze werden bijna wild! Er werd druk gebladerd en er werden vouwtjes gemaakt bij de leukste tips. De onvermijdelijke vraag kwam vanmorgen: “mama, mogen we een Unicorn Freakshake maken? Ik vond de vraag beter dan: “mama, mogen we op de iPad?”. Dus ik besloot ja te zeggen.

Unicorn Freakshake

Al snel werden er boodschappenlijstjes gemaakt, mijn portemonnee werd geplunderd en er gingen schoenen en een jas aan. Fee bleef ietwat beduusd achter: waarom mag ik niet mee? Toen ik zei dat ze nog net iets te klein was begon ze hard te huilen, want Lenthe is ook gewoon nog klein hoor! Gelukkig bleven de zussen niet te lang weg en kon ze snel weer mee doen het het Unicorn project. De vlogcamera werd er bijgepakt, want Sterre wilde het natuurlijk filmen.

De keuken in

Er werd hard gewerkt in de keuken: witte chocolade smelten, discodop erop, ijs met melk roeren, bekers vullen, slagroomspuit erop, spekjes op een sateprikker rijgen, discodop on top en tadaaa! De Unicorn Freakshake was af. Ik moet eerlijk bekennen dat ik heel verrast was. Hij was supergoed gelukt en ze hadden het helemaal zelf gedaan. Ze konden bijna niet wachten met opdrinken, maar ik wilde natuurlijk eerst zelf nog een paar fotootjes maken. Daarna konden ze proeven. Mierzoet natuurlijk, maar serieus lekker. En machtig! De lunch sloegen we maar over na deze caloriebom.

Het Unicorn Knutselboek

Nu zijn jullie natuurlijk allemaal reuze nieuwsgierig naar dit Unicorn Knutselboek. Op Instagram werd ik door meerdere mensen gevraagd welk boek het nu was. Dus besloot ik deze blog maar direct online te zetten, dan hoef ik alle privé berichtjes niet apart te beantwoorden. Het knutselboek staat dus geheel in het teken van Unicorns of op z’n Nederlands gezegd: Eenhoorns. Met een hoog pastelkleuren en regenboogkleuren gehalte worden er allerlei knutselactiviteiten uitgewerkt. Mijn meiden waren helemaal weg van de Freakshake, de unicorn diadeem, de regenboog taart en natuurlijk het Unicorn slijm. Dat hebben ze ook nog geprobeerd te maken, maar helaas mislukte het.

Prijs en verkooppunt

Het Unicorn Knutselboek is pas net uit en verkrijgbaar bij oa bol.com voor €12,99. Een superleuk verjaardagscadeau of misschien wel om inspiratie op te doen voor een unicorn kinderfeestje. Lenthe heeft namelijk per direct besloten dat haar feestje in april het thema Unicorn krijgt.

Vorig artikelRestaurant Chiapas Taco Cartel
Volgend artikelNieuwe collectie Claesen’s ondergoed
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in