Noeks

noeksspulletjesIk schreef al eerder hoe jaloers ik was op al die creatieve mensen die wèl handig zijn met naald en draad. Er zijn namelijk zoveel leuke stofjes, strijkmotieven, bandjes en applicaties te krijgen! Als ik in zo’n stoffenwinkel rondloop word ik altijd heel hebberig, maar ik zoek nog dringend iemand die mijn ideeën kan uitvoeren… En nu helemaal, want ik werd getipt over de webshop van Noeks. Wat een superleuke stoffen verkoopt zij zeg! Ik zag een geweldig leuk stofje met roze appeltjes en zag het in gedachten meteen een hip jurkje voor mijn dochter worden. Een stofje met vogeltjes en bloemen transformeerde in mijn hoofd tot een halterjurk voor mezelf. Denk je eens in hoe origineel en hip je erbij kunt lopen, als je van deze stofjes zelf iets kunt maken!vogeltjes-noeks

Je kunt natuurlijk al direct iets leuks uitzoeken en aan de slag gaan, het is immers weer voor hippe, zelfgemaakte zomerjurkjes! Maar je kunt ook kijken of je dit hippe pakketje met producten van Noeks webshop kunt winnen. Laat via dit formulier weten wat jìj het leukste stofje vindt en wat je er van zou gaan maken, en wie weet mag ik het pakketje dan straks naar jou opsturen. Deze actie loopt tot 4 juli 2009.

pakketje-noeks

Vorig artikelMighty Buggy Hooks & Soft Buggy Cup
Volgend artikelBibaliek
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in