Tips voor unieke en bijzondere kinderenproducten

Ben jij net zoals ik regelmatig op internet te vinden, op zoek naar originele kinderproducten? Heb je dan al eens een kijkje in stad.nl genomen? Daar vind je een heleboel (kleine) winkeliers bij elkaar die mooie en unieke producten aanbieden. Ik heb een aantal van mijn vondsten voor je op een rijtje gezet.

1. Heeft jouw kindje moeite met inslapen? Dan is het Snoozzze Kussen misschien iets voor hem of haar. Het kussentje is gevuld met houtsnippers afkomstig van de Alpenden. Het hout van deze boom bevat een stof die een rustgevend effect geeft, wat de slaapkwaliteit bevordert. Je legt het kussentje naast het hoofdkussen in het bed. Je koopt het kussen bij ZIRB.

611_1402344407_drive-your-dream

2. Hieperdepiep, de verjaardag van je kindje komt er weer aan. Wat een feest is dat altijd weer voor kinderen. Het middelpunt van de belangstelling, slingers en balonnen en niet te vergeten de mooiste kadoos! Bij een mooie verjaardag hoort een mooie feestkroon. Bij Bioetiful verkopen ze hippe kroontjes gemaakt van wolvilt.  De kroon past altijd want hij sluit met klittenband. De naam van je kindje wordt er gratis op geborduurd. Na de verjaardag doet de kroon het natuurlijk ook nog heel goed bij verkleedpartijtjes.

PicCollage

3. Als je op zoek bent naar een eco kadootje voor een (kinder)verjaardag, loop dan in Stad.nl eens langs bij Ecodeautjes. Bij deze winkel vind je originele cadeautjes voor volwassenen en kinderen. Alle producten zijn ecologisch en maatschappelijk verantwoord. Echt heel leuk voor kinderen vind ik een compleet pakket waarmee je zelf eenvoudig tuinkers kweekt. De set bevat twee zakjes zaad en een biologisch 100% afbreekbaar kweekbakje van maïszetmeel.

604_1397815571_spruitgroente

Vorig artikelKijkje achter de schermen bij SoMuch
Volgend artikel10 tips voor een comfortabele hardloopsessie
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in