12 x leuke zomerjassen voor jongens

We hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk is het mooie weer aangebroken. Tijd om nu definitief de winterjassen op te bergen en de zomerjassen uit de kast te trekken. Om te ontdekken dat alle kinderen weer een volle maat gegroeid zijn en vervolgens mijn portemonnee maar weer te trekken. Stiekem niet zo erg: ik vind het best leuk om nieuwe zomerjassen te shoppen voor de kinderen.

12 x leuke zomerjassen voor jongens

Voor de meiden kan ik nog wel eens wat doorschuiven, maar Yuren heeft toch echt snel een nieuwe jas nodig. Dus heb ik een selectie voor hem gemaakt waar hij vanmiddag uit mag kiezen. Ik ben benieuwd welke hij het leukste vindt, dat is bij hem altijd maar afwachten. Welke zouden jullie kiezen?

 1. 4Funkyflavours heeft altijd een beetje retro modellen in stoere jongenskleuren. Ik hou ervan, ze staan Yuren ook altijd goed. Vorig jaar had hij er eentje van dit merk, maar helaas is hij daar dus uitgegroeid. Ik vind de bruine en de groene allebei tof eigenlijk.
 2. Tygo & Vito heeft een leuke jas met donkerblauw en oranje details. Veel jongens zijn gek op oranje, wist je dat? Ik twijfel zelf een beetje over de capuchon, want dat vind ik in de zomer nooit zo leuk en praktisch.
 3. Name it komt met een simpele donkerblauwe jas. Ik vind ‘m eigenlijk wel leuk zo. Niet te schreeuwerig, gewoon less is more.
 4. Tommy Hilfiger gaat ook voor mooi in eenvoud: deze legergroene jas heeft een fijne pasvorm en is rustig qua look & feel.
 5. Ook van Name It is deze stoere spijkerjas. Denim is weer helemaal in deze zomer en ik denk dan ook dat Yuren er best wel eens voor zou kunnen kiezen. Zijn zussen hebben namelijk ook allemaal een spijkerjack.
 6. Molo heeft een zonnige zomerse gele jas in het assortiment. Ik denk dat Yuren het niks vindt, zelf vind ik ‘m wel leuk. Lekker fel en vrolijk.
 7. Dit bomberjack van Tygo & Vito vind ik ook tof, als basis mooi blauw en wat felle kleuren om ‘m te laten opvallen.
 8. Deze reversibel jas van POMPdeLUX vind ik heel tof. Je kunt ‘m in donkerblauw of lichtblauw dragen, leuk om dat af te wisselen. Verder niet teveel poespas aan de jas 🙂
 9. Mango heeft ook een leuke, donkergroen met letters. Wel weer een capuchon.
 10. Benetton heeft een imitatie leren jas dit jaar, ik moest er even aan wennen, maar vind het eigenlijk wel grappig voor een knul. Weer eens wat anders dan die eeuwige bomerjacks.
 11. Zo’n mantel van Tommy Hilfiger vind ik dus wel mooi voor een jongen. Of het heel praktisch is weet ik dan weer niet zeker, jongens willen natuurlijk toch gewoon in bomen klimmen en door de modder rollen…
 12. Zo’n colbertjasje van Blue Seven vind ik ook best lollig. Ik zie Yuren er wel mee lopen. Of ie het zelf wat vind weet ik niet, het is vast niet stoer genoeg.
Vorig artikelZo zorg je dat je woonkamer groter lijkt
Volgend artikelMet een cruise de Griekse Eilanden ontdekken
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in