Online panty’s kopen

oroblu-zwarte-pantyPanty’s kopen. Ik vind dat altijd wel een dingetje. Vooral sinds ik 4 kinderen heb en mijn lijf niet meer zo strak is als anders. Dat herkennen de meelezende moeders hier vast. Panty’s knellen vaak en zitten daardoor niet lekker. Toch koop ik ze graag online, maar waar dan? Ik ging op zoek naar een plek waar ik online panty’s kopen fijn kan doen.

Goed advies

Ik bedacht me wat ik nodig heb om de perfecte panty te kunnen kopen. Dat begint natuurlijk bij goed advies. Niets zo vervelend als online een panty kopen die dan vervolgens niet past. Dus ik wilde een webwinkel waar ik via twitter of Facebook contact mee kan leggen. Een webshop die goed bereikbaar is voor vragen.

Kwaliteit en prijs

Kwaliteit vind ik ook belangrijk. Panty’s moet je niet binnen 2 tellen kapot trekken. Of dat er al na de eerste keer dragen een ladder in zit. Daar baal ik altijd zo van. Je loopt de hele dag voor gek. De panty moet dus niet te dun zijn en een mooie weving is belangrijk. Tot slot moet het allemaal wel een beetje betaalbaar zijn. Niet te hoge verzendkosten ook enzo.

Groot assortiment

Ieder lijf is anders. Mensen zijn dik, dun, appelvorming of peervormig, lang of kort. Er moeten dus verschillende merken en modellen beschikbaar zijn. Kleur is ook belangrijk. Tuurlijk, zwart past altijd, maar soms is het gewoon leuk om de kleur te matchen. Zo heb ik laatste een tof bruin jurkje gekocht, waar toch echt een bruine panty het mooist onder staat. In de herfst en het voorjaar kan de panty wel wat dunner, maar hartje winter wil ik een lekkere dikke tegen de kou. Het liefst bestel ik in het najaar meerdere panty’s tegelijk voor bij al mijn herfst- en winteroutfits, en ook een paar mooie voor feestelijke gelegenheden. Dus het moet wel een webwinkel zijn met een groot assortiment, zodat ik voor alles kan slagen.

Bestelproces

Tot slot moet het bestelproces makkelijk gaan. Je weet wel, in je mandje leggen, niet per se een account moeten aanmaken, met ideal kunnen betalen, gewoon dat het snel en vlekkeloos verloopt. Anders haak ik af.

FirstLayer webwinkel voor online panty’s kopen

Ik raakte op twitter in contact met FirstLayer. Daar kun je panty’s online kopen. Ik riep toevallig op twitter dat ik op zoek was naar een plek waar ik de perfecte panty kon vinden en FirstLayer reageerde meteen. Zo kreeg ik 3 verschillende merken panty’s thuisgestuurd om uit te proberen: MarcsMarcs, Marianne en Oroblu. De Oroblu zat het allerfijnste. Die ga ik zeker onthouden! Van de Marianne en de MarcsMarcs neem ik de volgende keer een maatje groter. Dan zit hij in de buikregio denk ik wat fijner, want dat ging aan het einde van de dag toch knellen.

Waar koop jij je panty’s altijd?

pantys online kopen

Vorig artikelBarcelona kidsproof tips
Volgend artikelDe magie van een houten tafel poppenkast
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in