Hip de winter in met deze laarzen

De laatste tijd begint het toch echt wat frisser te worden. Ik vind het dan heerlijk om laarzen te dragen. Doordat ze hoog aansluiten, heb ik toch warme benen, ondanks dat ik een jurk draag. Ik heb daarom laarzen in verschillende kleuren: bruin, donkerblauw en zwart. Ik zoek nog wat laarzen met opvallende kleurtjes. Gewoon, omdat het kan. Hip de winter in met deze laarzen!

winterboots-2016

Hip de winter in met deze laarzen

Laarzen zijn er in allerlei soorten en maten. Zelf ben ik heel erg fan van hoge dameslaarzen. Vanwege het feit dat ze lekker hoog aansluiten en daardoor lekker warm zijn. Liefst met een lekker bontje aan de binnenkant, dat zit zo behaaglijk. Heb ik dan nooit een broek aan? Nou, soms. En daaronder draag ik dan enkellaarsjes in de winter. Liefst zonder hak en met rubberen zool, want soms moet ik rennen voor de tram en dan is het prettig als je niet bang bent om uit te glijden op gladde herfstbladeren of ijzel.

Overknee of juist nie?

Ken je die overknee laarzen? De naam zegt het al: die gaan dus over je knie. Voor lange mensen prachtig, voor mij met mijn 1.61 m vind ik het wat minder. Ik hou van een sjiek laars die mooi aansluit aan je been, maar ook van sportieve veterlaarsjes die overal bij aan kunt trekken. Er hoeven voor mij niet teveel tierlantijnen aan te zitten. Less is more is mijn motto. Elegant, daar hou ik ook wel van. Alhoewel ik in de echte vrieskou een stevige laars kan waarderen. Kom maar door met die sneeuw!

Online kopen

De laatste tijd durf ik steeds vaker schoeisel online te kopen. Ik let daarbij wel altijd op de voorwaarden. Het is belangrijk dat je je aankopen kosteloos terug kunt sturen als ze niet passen. Ook vind ik het fijn als ik gewoon mijn geld terug krijg en geen bon. Gelukkig kan dat tegenwoordig bijna overal. Bij Schuurman-schoenen.nl zijn de voorwaarden bijvoorbeeld heel goed.

Koop jij wel eens schoeisel online? Wat heb jij voor de winter?

Vorig artikelDe VTech knuffelpop
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #96
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in