Online tassen kopen

Mijn tas was stuk. En goed stuk ook. Kon niet meer gemaakt. Het hengsel was gewoon helemaal verteerd. Niet zo gek hoor, na 8 jaar. Maar goed, ik baalde wel. Steeds als ik weg moest greep ik mis. Ik moest dus met spoed een andere. Met die hitte had ik alleen weinig zin om de stad in te gaan. Dus dan maar eens online kijken voor nieuwe tassen voor mij en Maik. On

Een stoere mannentas

Voor Maik ook? Jawel. Hij heeft namelijk het volgende probleem. Hij heeft zijn iPhone altijd in zijn kontzak. En nog tien andere dingen in zijn broekzakken. Je snapt, dan gaat er vanalles stuk. Zijn zaken slijten 3 keer zo snel, maar recent was ook zijn iPhone kapot. Die zei de hele tijd “geen service” en toen hij ‘m had opgestuurd ter reparatie bleek dat ze niks meer voor hem konden doen, want zijn iPhone was verbogen door hem in zijn kontzak te dragen. Dus ik besloot dat hij ook maar eens aan de tas moest. Je ziet de laatste jaren steeds vaker dat mannen een tas hebben, dus waarom niet?

Brandfield

Na wat googlen kwam ik terecht bij Brandfield. Hier kun je online terecht voor vele tassen van verschillende merken. Er is keus genoeg, dus ik had wel even nodig voor ik een besluit had genomen. Voor Maik koos ik voor een schoudertas van Ted Baker. In zwart met wit, zodat hij overal bij past. Maik moest eerst wel even wennen, maar inmiddels is hij er toch wel blij mee. Het scheelt een hoop gesjouw in je broekzakken en je kunt opeens veel meer meenemen. Best handig! Benieuwd wat er dan in zo’n mannentas zit? Check hieronder: een zonnebril, powerbank, bluetooth oortjes, sleutels, iPhone en opladers.

Online tassen kopen

Ik koos uiteindelijk na heel lang twijfelen voor een handtas van Cowboysbag. Ik had er nog wel veel meer kunnen kiezen, want in mijn opinie kun je als vrouw nooit genoeg tassen hebben, maar oke, dat liet mijn budget even niet toe. Het is een mooie zachtbruine  geworden. Met lekker veel vakken. Eentje voor mijn telefoon, eentje voor mijn notitieboek, een voorvak met rits, een binnenvak met rits en natuurlijk ook lekker veel ruimte in de tas zelf. Er zit een los hengsel mee, zodat ik ‘m ook wat langer kan dragen, maar dat heb nog niet gebruikt. Wat ik in mijn tas heb zitten? Mijn portemonnee, iPhone, sleutels, kauwgum en fishermans friends, een paar extra tassen voor als ik boodschappen doe, een notitieboekje en een pen, een klein make-up tasje (wat ik nooit gebruik, want ik draag amper make up), lippenbalsem en een bril uit een ver verleden (die heb ik inmiddels niet meer nodig dus kan er eigenlijk net zo goed uit).

Wat heb jij in je tas?

Wat neem jij mee in je tas? Ik ben daar eigenlijk wel benieuwd naar. Anyway, online tassen kopen kun je dus heel goed doen bij Brandfield. De foto’s op deze website zijn goed en betrouwbaar en de service is goed en vlot. Ik ben blij dat ik dit adresje heb gevonden en ik ga wellicht binnenkort nog een keer daar shoppen.

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #184
Volgend artikelMilieuverantwoord besparen op je energierekening!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in