Milieuverantwoord besparen op je energierekening!

Stel je eens voor: je zit met een glas rode wijn op een schapevelletje voor een heerlijk knetterend haardvuurtje. Er staan kaarsjes aan, de vlammen dansen voor je ogen en je voelt een behaaglijke warmte. Buiten is het guur en koud, maar binnen zit je heerlijk. Bovendien weet je dat je weinig kosten maakt. Met een pelletkachel of een open haard kun je namelijk milieuverantwoord besparen op je energierekening!

Milieuverantwoord besparen op je energierekening!

Zoals gezegd heeft het verwarmen met een pelletkachel of een open haard nogal wat voordelen. Je hoeft immers geen cv aan te zetten, een kachel of open haard verwarmt je huis heel lang en het is bovendien hele fijne warmte, die je bijna om hulp alsof je een wollen plaid om je heen hebt. En het geeft ook altijd zo’n fijn sfeertje he?

Waar te koop?

Ik hoor je bijna denken: waar koop je dat dan? Eenvoudig: online! Bij Delangebv.nl kun je bijvoorbeeld allerlei producten vinden die in als basis zaagsel hebben. Er worden geen houtafval of dierlijke vetten aan toegevoegd, waardoor je zeker weet dat je te maken hebt met heel goede kwaliteit. Zo kan iedereen een vuurtje maken!

Kwaliteit openhaardhout

De kwalitatief zeer goede open haard blokken branden meer uren, zijn schoner dan simpel haardhout en geven ook meer warmte af dan gewone houtblokken. Ook een voordeel is dat er haast geen vonken van een open haard blok van ons af springen. Zeker met kleine kinderen ook heel prettig!

Vorig artikelOnline tassen kopen
Volgend artikelMaak je eigen beachvlag
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in