Foto weekoverzicht Judith #452

meisjes piano sept 2023Het was nog een fijne, zomerse week. Nu lijkt de herfst begonnen. Hoewel het op zich nog niet koud is, vind ik het in huis toch koud, zo zonder zon. Ik heb meteen mijn vest weer uit de kast getrokken. Niks aan, maar ja, we moeten er toch aan geloven. Het najaar is in aantocht. Ik weet dat er mensen zijn die de herfst en decembermaand heerlijk vinden, maar ik behoor daar niet echt toe. Althans, niet in Nederland 🙂 Als ik op reis ben kan ik prima met kou omgaan, maar dat thuis op de bankhangen is niet zo mijn ding. Ik word er onrustig van. Nou ja, we gaan maar weer voor de kaarsjes enzo. Komt vast goed. Oh en voor de liefhebbers: de hip & hot gratis printbare kalender 2024 is er!

Lees ook: Foto weekoverzicht Judith #451

Maandag

Het was weer een slechte nacht geweest. Om half 4 werd ik wakker gemaakt door Sterre die zich niet lekker voelde en daarna lag ik wakker. Dus begon ik de maandag op 3 uur slaap. Na een ochtend vergadering op kantoor was reed ik rond 1 uur naar huis voor de lunch. Daarna ging ik aan nog even achter de laptop voor wat dingen voor een werkgroep en de mail enzo. Om half 5 was ik klaar, of er in elk geval klaar mee. Ik kon bijna niet meer wakker blijven achter mijn laptop. In plaats van in mijn bed liggen (wat ik heel graag wilde) besloot ik naar de sportschool te rijden. Daar werd ik wel weer wakker. Eenmaal thuis flanste ik een snelle pasta in elkaar en toen vond ik het mooi geweest. Lekker naar bed! We boekten trouwens vandaag ook nog tickets naar IJsland. Mijn moeder komt oppassen en dat vind ik heel leuk, want Maik en ik zijn al lange tijd niet meer samen weggeweest. De laatste keer was in 2019. Toen zouden we ook naar IJsland gaan, maar ging Wow Air ineens failliet 4 dagen voor vertrek. Ons geld waren we kwijt, maar we hebben toen een paar dagen naar Israël geboekt, wat ook heel leuk was. Nu mag ik dan eindelijk IJsland aan Maik laten zien. Veel zin in! 

tandendoosjes nieuw 2023

Dinsdag

Ik ging al vroeg hardlopen, het was warmer dan ik dacht, maar gelukkig niet meer zo heet als eerder deze week. Daarna heb ik thuis wat zitten werken en toen moest ik op de fiets springen richting Den Haag, waar we een inspiratiemiddag hadden met een spreker en kennismaking met het samenwerkingsverband VO, waar we per 1 november mee in één gebouw komen. Het was een leuke middag. Ik ging iets eerder weg, want Fee moest voor de intake voor de EMDR therapie. Ze heeft nog steeds last van het hechten zonder verdoving in Albanië en het feit dat ze werd vastgehouden door mensen die de taal niet spraken en niet vertelden wat ze gingen doen. We merken dat ze sindsdien moeilijk slaapt, soms ineens in paniek is en heel erg onze veiligheid opzoekt (voor in de avond/nacht). Er was opeens een plekje vrijgekomen op de wachtlijst, dus we hopen dat dit haar gaat helpen. ‘s Avonds ging Maik naar een ouderavond en ik bleef thuis bij de kinderen. Deze dag kwamen ook de nieuwe tandendoosjes binnen uit Denemarken. Blij mee, want ze waren helemaal op. 

emdr

Woensdag

Ik zit nog steeds lekker in de sport-flow, dus meteen na het opstaan mijn sportkleding aan en richting sportschool. Ik was er al om kwart over 8. Een uur later was ik weer thuis en heb ik mezelf op de werkkamer opgesloten om even knetterhard te werken. Ik moest een filmpje maken voor de nieuwsbrief op mijn werk, mails beantwoorden en alvast een opzet maken voor de nieuwsbrief. De ochtend vloog voorbij. In de middag was het gelukkig wat rustiger, al had ik nog steeds genoeg te doen. Tussendoor kwamen de kinderen uit school nog even kletsen over hun dag. Yuren ging zijn eitjes rondbrengen, Fee naar zwemles en ik kookte. We aten pas om 19.00 uur. 

ballonnen goud

Donderdag

Vandaag werkte ik de ochtend, er was een school met allerlei overleggen waar ik bij moest zijn dus die dag ga ik omruilen met een andere keer. Het was een pittige ochtend trouwens, want met name 1 gesprek was behoorlijk intensief. Daarna had ik afgesproken met Laura, we hadden elkaar sinds de vakantie niet meer gezien dus het was tijd om bij te kletsen. Lekker op het terras bij een restaurantje bij de TU Delft. Voor ons allebei op de helft vanaf huis. Ik hoefde niet op de tijd te letten, want Fee en Lenthe gingen allebei bij iemand spelen. Om 17.00 uur moest ik Fee wel ophalen, want toen moesten we door naar pianoles. Zo was de avond wel weer druk, maar verder een prima dagje gehad!

lunch met lau sept 2023

Vrijdag

Het was lang geleden, maar deze vrijdag had ik een heerlijk stil huis. Iedereen was weg: Maik naar zijn werk en alle kinderen naar school. En ook de schoonmaakster kwam niet vandaag. Dus heb ik lekker zitten schrijven en lezen. In het zonnetje buiten ook nog, want het was prachtig weer. Eind van de dag kwam Annicka, want Sterre ging met haar uit eten. Dus hebben we nog even met z’n allen wat gedronken in de tuin. Sterre was naar Leiden geweest met school en had best wel wat te vertellen. 

hardlopen in sept 2023

Zaterdag

Ik ging deze ochtend niet zwemmen, want ik was te laat wakker. Ik ging wel naar de sportschool. Daarna hebben we lekker in de tuin gezeten en genoten van het mooie weer. Een beetje lezen, bananenbrood gebakken, wijntje gedronken, dat soort dingen. Gewoon uitgerust, ook wel eens lekker, want er komen weer drukke weken aan!

bananencake 2023

Zondag

Doordat ik gisteren niet had gezwommen, besloot ik vandaag te gaan. Dat bekende wel dat ik mijn hardlooprondje oversloeg. Ik had er niet zoveel zin in vandaag. Had ook nog best veel spierpijn van de sportschool. Verder was het best een lui dagje. Ik heb werkelijk niets gedaan. Alleen een beetje gelezen. Ik ben nu bezig in de vuurtoren van Connemara, een roman. Het spreekt me tot nu toe wel aan. Natuurlijk heb ik ook de grand prix gekeken. ‘s Avonds maakte ik prei-mosterdsoep, dat gelukkig gewaardeerd wordt en ik maakte alvast een boodschappenlijstje voor de komende week. 

zwemmen sept 2023

Vorig artikelWaarom zo veel mensen graag hun vakantie op de Waddeneilanden doorbrengen
Volgend artikelFree printable kalender 2024
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in