Originele lunchtas

En dan gaat morgen het volgende deel van Nederland naar school. Weer hordes kindjes die met opnieuw gevulde etuis, glimmende rugzakjes en hippe lunchboxen met gezonde spanning richting hun nieuwe juf of meester vertrekken. Lees je dit als mama en denk je: oeps, die nieuwe lunchtrommel, he-le-maal vergeten! Geen stress. Bestel snel bij Moedergoed zo’n ontzettend leuk lunchtasje van het merk BUILT. De binnenkant is geïsoleerd dus alles blijft lekker vers. Bovendien is het eenvoudig schoon te maken. Aan de achterkant zit een handig plekje om de naam van je kind te vermelden, wel zo handig met die kleintjes die wel eens wat kwijtraken. De lunchtasjes zijn hartstikke hip in Amerika en vallen bij kinderen in de smaak vanwege het vrolijke uiterlijk. Verkrijgbaar in 3 soorten, waaronder een hip uiltje (mijn favoriet).

Namens Moedergoed mogen wij een korting van 10% aanbieden op je totale aankoopbedrag met de code BACKTOSCHOOL2012. Geldig tot en met 19 september 2012.

Vorig artikelKinderriem met naam
Volgend artikelIt’s a beautiful day!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in