Ostheimer figuurtjes voor in de zomer

Ostheimer zeedieren set 23001In de zomer hopen we op dagen waarop we eindeloos naar het strand kunnen. Zon, zee, beetje zeewind is heerlijk. Kinderen vermaken zich altijd op het strand. Ze zoeken schelpen, zeesterren, bouwen zandkastelen, maken kuilen en spelen in het water. Heerlijk! Ostheimer heeft ook figuurtjes voor de zomer. Leuk om deze aan te schaffen en te gebruiken voor de seizoenstafel.

Set met zeedieren

Je kunt een set met zeedieren ineens aanschaffen. Hier zit dan een zeester in de kleur oranje, een schelp in geel, een zeepaardje in rood en een orka in zwart met wit bij. Laat kinderen op een groot vel wit papier met blauwe waterverf van bijvoorbeeld Stockmar, wat echt superfijne verf is, een mooie zee verven die je achter de seizoenstafel hangt. Leg een mooi blauw kleed op de seizoenstafel, wat echt zand dat je van het strand meeneemt en eventueel wat echte schelpen. Daarna schik je de zeefiguurtjes op de seizoenstafel. Ostheimer heeft trouwens ook nog andere mooie vissen.

Los kopen

Je kunt de figuurtjes ook los kopen, als je een set ineens wat te prijzig vindt. De zeester is het goedkoopste, daarna de schelp, het zeepaardje en tot slot de orka. Ideale bedragen om als cadeautje te vragen. Of om de kinderen als cadeautje te geven voor de zomer, als je liever voor een mooi, duurzaam zomers cadeau kiest in plaats van iets wat snel stuk gaat.

Ostheimer zeester 23003Ostheimer orka 23002

Woordenschat

De zeedieren zijn bij uitstek geschikt om bij jonge kinderen de woordenschat te vergroten. Als je regelmatig de diertjes erbij pakt en de woorden: schelp, zeepaard, zeester en orka oefent, zul je zien dat deze woorden aan het einde van de zomer er goed in zitten. Ik oefen het zelf ook met Fee en ze pakt het al aardig op.

Webwinkel

Je koopt de Ostheimer dieren online in de webwinkel van Hip & Hot. Naast de zeedieren zijn er natuurlijk nog heel veel andere dieren en figuurtjes verkrijgbaar. De houten figuurtjes van Ostheimer worden allemaal met de hand gemaakt en blijven jaar in, jaar uit, mooi. Je kunt ze levenslang bewaren, je kleinkinderen zullen er later ook weer heel veel plezier van hebben!

Ostheimer zeepaard 23004Ostheimer schelp 23005

Vorig artikelApps voor onderweg naar je vakantieadres
Volgend artikelDe allerleukste thee- en pluktuinen van Nederland
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in