Oud & Nieuw kinderarrangement

Er zijn genoeg tips om te doen met kinderen met oud en nieuw, je kunt er thuis prima een leuke avond van maken. Gewoon met je gezin, of misschien met wat familie en vrienden. Toch is het soms ook leuk om even compleet oud of the box te gaan en iets heel anders te doen dan je gewend bent. Herinneringen maken met de kinderen, een keertje niet thuis! Heb jij wel eens gedacht aan het boeken van een Oud & Nieuw kinderarrangement?

Oud & Nieuw kinderarrangement

Er zijn diverse plekken te vinden waar ze speciaal voor kinderen leuke dingen organiseren op oudjaar. Je kunt deze activiteiten vaak boeken met 1 of 2 overnachtingen. Het is natuurlijk extra gezellig om dit met wat vrienden te doen die ook kinderen hebben. Maar uiteraard is het ook leuk om gewoon met je gezin te gaan, misschien wil je juist wel de drukte ontvluchten?

Efteling Oud & Nieuw feest

In de winter tovert de Efteling zich altijd om tot Winter Efteling. Wij zijn hier een keer geweest en dat was sowieso superleuk. Tijdens Oud & Nieuw organiseert de Efteling ook ieder jaar een Oud en Nieuw Feest. Er zijn verschillende arrangementen: met of zonder overnachting en met of zonder diner. Uiteraard zijn tot 1 uur alle attracties open en is er vuurwerk. Een superleuke en bijzondere ervaring om een keer met de kinderen te doen! Bestel je kaarten op tijd, want het oud en nieuw feest is altijd snel uitverkocht.

Een beestachtig Oud en Nieuw in de Beekse Bergen

Ook bij de Beekse Bergen kun je een Winterdroom arrangement boeken. Dit kan overigens van 15 december tot en met 14 januari. De Beekse Bergen is met oudjaar open van 12.00 uur tot 20.00 uur. Daarna ga je genieten van de Winterdroom. Op de website kun je er alles over lezen. Boek in het nabijgelegen vakantiepark een overnachting in een bungalow en je kinderarrangement is compleet!

Disneyland Parijs oud en nieuw arrangement

Een echte belevenis is natuurlijk Oud en Nieuw in Disneyland Parijs. Daar is op 31 december een heuse New Year’s Eve Party! Op deze avond zijn er allerlei spectaculaire oudejaar evenementen. Inclusief dansfeest, diner, spetterend vuurwerk en allerlei shows. Een avond om nooit te vergeten. En wie slim is boekt er gewoon nog een paar dagen bij, zodat je meteen in winterse sferen van het park kunt genieten. Ook hier geldt weer: boek op tijd, want de kaarten zijn snel uitverkocht.

Laat je verrassen!

Wil je gewoon helemaal niet weten waar je Oud & Nieuw gaat vieren, maar laat je je verrassen? Boek dan een surprise tripje met Srprs.me. Superspannend waar jij naartoe zal gaan en dat vinden de kinderen ook leuk. Leef samen toe naar het moment dat bekend wordt welke temperatuur het op de eindbestemming is. Pak samen met de kinderen de koffers in en vertrek naar Schiphol of met de auto als je voor een Roadtrip gekozen hebt. Stuur je familie en vrienden om middernacht een appje van de plaats van bestemming: ook zij zullen verrast zijn!

 

 

Vorig artikelDe leukste kleurplaten voor oud & nieuw
Volgend artikelRecept glühwein
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in