Oud & nieuw versiering

oudjaar 2018Het is bijna zover, we gaan de jaarwisseling vieren! De meest mensen beginnen zo’n paar dagen van te voren wel plannen te maken. Of je het nu alleen met je gezin viert dit jaar, of toch wat bezoek krijgt, het is sowieso leuk om in de stemming te komen met oud & nieuw versiering. Zelf vind ik het altijd sfeerverhogend om het huis te versieren en de hapjes en drankjes aan te kleden met versiering die te maken heeft met de jaarwisseling. Denk aan ballonnen, posters, vlaggetjes, klokken, enz. In deze blog laat ik leuke oud & nieuw versiering zien, die jij ook zelf kunt maken of bestellen.

Lees ook: De leukste kleurplaten voor oud & nieuw

Oud & nieuw versiering

Als je denkt aan oud & nieuw, dan denk je natuurlijk aan de klok, champagne, oliebollen, glitters, vuurwerk, sterretjes, happy newyear van Abba, nieuwjaarswensen, spelletjes doen, lekkere hapjes, misschien de oudejaarsconference, noem maar op. Je huis kun je dus perfect in de juiste sfeer brengen met wat simpele items.

oud & nieuw spel

Ballon met het jaartal

Met oudjaar neem je afscheid van het jaar dat achter je lag en kijk je vooruit naar het jaar dat komen gaat. Ik vind het dan ook altijd leuk om de cijfers van het nieuwe jaar groot op te hangen, bijvoorbeeld door een ballon met het jaartal te kiezen. Deze folie ballonnen zijn er in alle soorten en maten en ik ga natuurlijk voor de kleur roze, omdat dit in ons interieur het beste past.

Oud & nieuw versiering ballonnen met jaartal

 

Cocktail prikkers klok & champagne

De blokjes kaas, bitterballen en olijfjes mogen natuurlijk niet ontbreken op oudejaarsavond. Extra leuk als je deze serveert met een prikketjes met een klok erop of en fles champagne. Zet daarvoor de kinderen aan het werk. Laat ze de klokken en flessen zelf inkleuren, uitknippen en op een prikkertje plakken. Hebben ze geen zin of wil je ze liever kopen? Je bestelt hier prikkers met champagne en een klok.

Oud & nieuw versiering sateprik

Een Photo Booth set voor Oud & Nieuw

Een Photo Booth set is altijd een succes, of je de jaarwisseling nou in kleine kring viert of bezoek krijgt. Maak gekke foto’s met elkaar als mooie herinnering. Altijd leuk om terug te kijken later. “Oh ja, weet je nog?” Er zijn Photo Booth sets die voor dit specifieke jaar zijn.

photo booth set oud & nieuw

Rietjes

Misschien ga je wel lekkere cocktails maken, met oudjaar mag het tenslotte! Hoe leuk is het dan om er deze rietjes in te zetten met een klok of een champagne fles? Helemaal in stijl serveer jij de lekkerste drankjes op deze manier.

rietjes oud en nieuw

Vlag oud & nieuw

Wie een plek heeft om te vlaggen vindt het misschien leuk om op 31 december en 1 januari te vlaggen om iedereen een gelukkig nieuwjaar te wensen. Officieel kan deze vlag zelfs al voor de kerstdagen worden opgehangen, omdat er ook op staat “Prettige feestdagen”.

vlag oud & nieuw

Oud & nieuw decoratie

Vlaggen, ballonnen maar ook slingers mogen natuurlijk niet ontbreken op oudjaar. Hang de kamer vol met al deze gezelligheid!

slingers oud en nieuw

 

 

Vorig artikelJaaroverzicht 2020
Volgend artikelDartboard kopen
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in