Ykke

De webshop Ykke, wordt gerund door de twee vriendinnen Mariska en Simone. Simone pimpt de houten letters en de vogelhuisjes. Helemaal passend in de stijl van de kinderkamer, of als het geboortekaartje, niets is haarte gek. Er zijn op de site veel voorbeelden te vinden, maar een op maat gemaakt ontwerp is ook mogelijk. Mariska is de stoffengek van de twee. Ze vindt het heerlijk om steeds weer een nieuwe stoffencombinatie te maken. Omdat alles zelf gemaakt wordt en de stoffenvoorraad zo divers is, zul je niet snel twee dezelfde producten tegenkomen. Tassen, knuffeltjes en luierzakjes, het is een kleine greep van alles wat er via de site verkocht wordt. Ykke houdt ook een weblog bij, op www.ykke-ook.blogspot.com. Hier vind je voorbeelden van de mooie spulletjes die ze maken. Ik vertelde laatst al over piepschuimen letters die leuk zijn om de naam van je kindje op de muur te maken. Bij Ykke doen ze dat met houten letters en die zijn ook super!

En over die houten letters gaat vandaag de winactie. Namens Ykke mag Hip & Hot namelijk een waardebon van 10 euro weggeven, te besteden aan een set houten letters. Wat je hiervoor moet doen is het volgende: Op de site kun je kiezen uit diverse lettertypes. Uit hoeveel lettertypes kun je kiezen? De op maat gemaakte letters tellen niet mee! Geef je antwoord door via dit formulier. Deze actie loopt tot 16 oktober 2010.

Vorig artikelWoonbeurs Amsterdam
Volgend artikelHand & voet stempel
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in