8 x leuke free printables voor Valentijnsdag

valentijnsprintablesOok met Valentijnsdag zijn er diverse leuke Valentijnsprintables op het wereldwijde web te vinden.  Ik zet de leukste voor je op een rij:

-ik begin er met eentje van onszelf: Nelleke Wouters maakte een leuke printbare poster (A4). Print ‘m uit op wat steviger papier, en leg ‘m op het ontbijtbord van je geliefde!

-The Party Lab maakte een superleuke chocolade-wikkel voor Valentijnsdag. Enige dat je hoeft te kopen is de chocola, de rest doet je printer. Handig voor wie nog even last-minute iets moet regelen voor zijn geliefde.

-ook leuk zijn de Valentine Sparkles van Hip & Hot magazine. Gemaakt door Revista-ontwerp. Alleen nog een sterretje toevoegen die je over had van Oudjaar.

-heb je wel al een cadeautje, maar geen toepasselijk inpakpapier? Het Valentijns pakpapier van Jeeetje met hartjes is zo uitgeprint en leuk om te gebruiken!

-papieren vliegtuigjes zijn ook grappig om te beschrijven en dan in de lucht te gooien. Deze gratis printable van Just Something I Made is een aanrader.

Met de Hand heeft ook een leuk idee, een printable om een luciferdoosje te versieren. Een simpel, maar doeltreffend cadeau.

-Deze Valentijnsengel is leuk om te maken met de kinderen en heel goed te gebruiken om neer te zetten op de seizoenstafel.

Caketoppers! Je moet natuurlijk dan ook even van die lekkere cupcakes bakken. Maar das geen straf, toch?

kaart hug

Vorig artikelEen kijkje achter de schermen bij Pakhuis Dutch-Kie
Volgend artikelApps met filmpjes voor kinderen
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in