Perfect Kidz

Ieders kindje is natuurlijk uniek en perfect. Daar hebben ze leuk op ingespeeld bij Perfect Kidz. Hier vind je leuke merkkleding en lifestyle producten tegen een betaalbare prijs. Merken die ze verkopen zijn bijvoorbeeld: Pom Pom Casual, Mexx, Vinrose, Doerak, Imps & Elfs, Mexx, Dodipetto, s.Oliver, Motion Wear, Ralph Lauren, Dirkje enz. In de maten 50 tot en met 176. Zo’n beetje de hele baby- en kindertijd kun je hier dus terecht. De wraps van Wallaboo zijn bijvoorbeeld erg leuk, lijkt me heerlijk warm voor zo’n kleintje. En ik spotte natuurlijk ook weer zo’n ubercute wintertrui van Kidscase, helaas net te klein voor Yuren, anders was ik overstag gegaan. Hij was namelijk 50% goedkoper dan elders. Kijk, daar houden we van, want die babytjes groeien overal zo uit. Dan is ruim 50 euro toch wel veel geld. Maar bij Perfect Kidz shop je dus grote merken met voordeelprijzen. Fijn!

Ondanks het feit dat je er al goedkoop kunt shoppen, biedt Perfect Kidz voor Hip & Hot lezers zelfs nog 10% extra korting! Hiervoor vul je bij je bestelling de kortingscode “PK Hip & Hot” in. De korting wordt dan automatisch berekend. De kortingsactie is geldig tot 31 december 2010.

Vorig artikelThe Happy Luncher
Volgend artikelHoly Stitch
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in