Essentials voor jouw zwoele zomer

koelbox purpleHet lijkt een nogal hete zomer te zijn, voor de één heerlijk, voor de ander vreselijk. Hoe je er ook in staat, je kan maar beter goed voorbereid zijn. Denk aan hippe koelboxen, een fijn en lekker groot zwembad, een barbecue, een airco en nog veel meer. In deze blog alles over essentials voor jouw zwoele zomer! Een online warenhuis met alles voor jouw zwoele zomer is dan ook een must en die vind je bij DoaBuy.

Lees ook: 28 x wat je nodig hebt voor je picknick

Essentials voor jouw zwoele zomer

Ik kan enorm genieten van de zomer. Lekker buiten leven! Vooral met kinderen is het ideaal. Of je nu naar het buitenland gaat of in eigen land blijft, je kunt overal plezier hebben. Wij houden bijvoorbeeld erg van picknicken. Gewoon zelf wat lekkere dingen maken, in de koelbox, picknickkleed mee en gaan. Nu geldt voor mij dat het niet alleen praktisch moet zijn, maar ik extra geniet als iets er ook nog leuk uit ziet. Daarom wil ik dan wel een leuk picknickkleed. En een leuke koelbox. Die vind je dus bij dit online warenhuis! 

hippe koelbox geel

Zwembad voor in de tuin

Heb je juist geen zin om weg te gaan, maar wil je wel lekker kunnen afkoelen? Of een boekje lezen onder de parasol, terwijl de kinderen eindeloos spetteren in water? Dan is een zwembad, eventueel met filter, ideaal. De zwembaden van Intex zijn hiervoor heel fijn en in meerdere formaten verkrijgbaar. Als je een pomp en filter koopt, blijft het water ook nog eens redelijk schoon en heb je er de hele zomer plezier van. Bij essentials voor jouw zwoele zomer hoor zeker zo’n fijn zwembad!

intex zwembad

Barbecuetijd!

Als ik iets heerlijk vind in de zomer, is het barbecuen. Dat hoeft voor mij niet een barbecue te zijn met enorme hoeveelheden vlees, ik heb juist graag veel gegrilde groenten op de barbecue, zoals paprika, courgette en aubergine. En dan gewoon een visje of een klein beetje vlees. Er zijn tegenwoordig ook Vega alternatieven, voor wie dat liever heeft. Eind van de dag een roseetje en de barbecue aan, dat doet me echt aan de zomer denken. Die geur van de barbecue. 

poon bbq

Koelte

Als het echt heel heet is, wil je natuurlijk wel iets van een ventilator of airco. Wij hebben al jaren een ventilator en ik ben er steeds weer heel blij mee als de temperatuur omhoog schiet. Ook al is dat soms maar een paar dagen per jaar, op die dagen ben ik dolblij! Ik vind een ventilator of airco een musthave voor warme dagen. Wil je niet een te grote, dan is deze tafelkoeler erg fijn. 

tafelkoeler

Hangmat

Ik had er laatst weer eentje op mijn vakantie adresje in Hongarije: een hangmat! En toen dacht ik, waarom heb ik die thuis niet? Ik heb meteen besloten er eentje te kopen, want wat was het heerlijk om met een boekje een beetje heen en weer te wiegen in de schaduw. Zo’n knalgele is een blikvanger in je tuin. 

hangmat geel

SUP board

De hele zomer op de bank hangen is niet goed voor je en ook niet leuk, dus af en toe mag er best wat actiefs worden ingepland. Woon je in de buurt van water? Dan is een SUP board een goede investering. Ik vind het zo fijn om even een uurtje te suppen in de zomer. Dat kan bij mij om de hoek. Je bent in beweging, verbrandt energie en vangt ook nog wat zon. Heerlijk om te doen! Welke essentials voor jouw zwoele zomer schaf jij als eerste aan? 

sup board blauw

Vorig artikelA & O hostel Boedapest
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #392
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in