Piepschuim letters

De muur van het kamertje van mijn zoontje Yuren is lichtblauw. Er hangen wat planken en we hebben een klamboe, maar een groot deel van de muur is nog leeg. Ik wist niet goed wat ik met dat gedeelte van de muur zou doen, tot ik stuitte op het idee van piepschuim letters. Na wat research kwam ik terecht bij Hippe Freubels. Hier kun je uit een aantal lettertypes kiezen en de naam van je kindje laten maken in piepschuim. Je kunt de letters onbewerkt bestellen, maar het is ook mogelijk ze te laten pimpen door Hippe Freubels. Zij verven ze dan in de gewenste kleur en pimpen de bovenkant met een hip behangetje. Zo heb je een heel originele manier om een lege muur op te leuken! Naast de piepschuimen letters verkoopt Hippe Freubels trouwens ook grappige geboorteklompjes, naamcadeautjes, leuke meubeltjes, koffertjes  en nog veel meer lieve cadeautjes!

Namens Hippe Freubels mag Hip & Hot 1 keer een naam in piepschuim letters weggeven voor de winactie. Daar moet je natuurlijk wel iets voor doen. Wij willen graag via dit formulier horen hoe groot de geboorteklompjes zijn. Wie weet mag jij dan de naam van je kindje in piepschuimletters ontvangen straks! Kun je zo lang niet wachten, of heb je iets anders leuks gezien? Met de code hipenhot krijg je de hele maand 10% korting op het gehele assortiment. Deze actie duurt tot 19 september 2010.

Vorig artikelOndergoed voor Kinderen
Volgend artikelMini Muurstickers
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in