Veilige kinder make-up

veilige kinder make-up kleeMijn jongste meisjes zijn altijd bezig met make up. Van wie ze dat hebben weet ik niet, want ik draag zelf amper make up. Heb er nooit veel mee gehad, ook niet toen ik klein was. Maar Lenthe en Fee zijn gefascineerd door lippenstift, oogschaduw, mascara en glitters. Nu wil je het liefste wel veilige kinder make-up. Dus zonder chemicaliën en kleurstoffen, geurstoffen of zware minerale oliën. Het is vaak een beetje een zoektocht naar dit soort producten. De meeste grote ketens verkopen ze vaak niet. Ik ben dus blij dat ik een webwinkel heb gevonden die snapt waar moeders naar op zoek zijn!  

Veilige kinder make-up

Indisha verkoopt pure cosmetica, niet alleen voor kinderen, ook voor volwassenen. Zo ben ik bijvoorbeeld groot fan van The Ohm Collection, die zij verkoopt. Of de werfzeep, die ik al jaren heb in plaats van douchegel en schoonmaakmiddel. En ja, daar betaal je wat meer voor, maar dan weet je wèl zeker dat er geen rotzooi in zit. Niet onbelangrijk zou ik zeggen. Hetzelfde geldt voor kinder make-up. Ook daarvan wil ik graag dat er geen troep in zit. Indisha heeft het merk Klee ontdekt, die voor veilige kinder make-up staat. Onlangs kregen mijn dochters (7 & 10 op dit moment) samen een set die ze mochten uitproberen. Je ziet wel aan de foto’s hoe gelukkig ze daarmee zijn! Die smile ging niet meer van hun gezicht. 

Fee pakt veilige make up uit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Next Level Glow – 100% Natuurlijke Speel Make Up Set

De set die ze hebben is de Next Level Glow – 100% Natuurlijke Speel Make Up Set. Een supercomplete speel make up set! Zonder vervelende chemicaliën, zoals kunstmatige kleurstoffen, geurstoffen en zware minerale oliën. Echt veilige kinder make-up dus. Om eindeloos mee te make-uppen, met vriendjes en vriendinnetjes, nichtjes en zelfs mama’s worden er wel eens mee onder handen genomen. Het is ook makkelijk te verwijderen trouwens, gewoon met water en zeep of eventueel een beetje eye-remover

poederen met kinder make up

Wat zit er allemaal in de set?

Er zitten maarliefst 8 verschillende onderdelen in de Next Level Glow – 100% Natuurlijke Speel Make Up Set , dus het is een uitgebreide set. Daarom is deze ook heel leuk als cadeau. Elke meisjeshart zal er sneller van gaan kloppen! 

  • Mermaid Tails bio-glitter – biologisch afbreekbaar, plastic vrij
  • Redwood Bop -en Everglade Swing oogschaduw
  • Newport Whisper blush
  • Parisian Love roll-on parfum
  • Madison nagellak
  • Tahoe Interlude lipgloss
  • Deluxe regenboog blush penseel
  • Oogschaduw applicator

glitters op gezicht

nagelak opdoen fee

Dagelijks gebruik

Mijn meiden gebruiken de make-up bijna dagelijks. Doordat ik weet dat het geen schadelijke stoffen bevat, vind ik dat dus prima. Fee is het allermeest fan van de body glitters en de nagellak. Lenthe houdt juist van de oogschaduw, lipgloss en de blust. Je doet met deze set best wel lang, alleen de glitters gaan er hier in rap tempo doorheen. Gelukkig is er ook een set met alleen maar glitter, die zet ik op het lijstje hier voor de feestdagen. Weet zeker dat ik ze daar enorm blij mee maak. 

lipgloss veillig kinderen

kindveilige nagellak

Vorig artikelLeuke kerstpakket ideeën
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #402
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in